Επίσημο: Στη Λαμία ο Μπιανκόνι

Επίσημο: Στη Λαμία ο Μπιανκόνι

Παίκτης της Λαμίας είναι και επίσημα ο Μιγκέλ Μπιανκόνι, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Ο Τουράμ αποτελεί παρελθόν από τη Λαμία, καθώς πλέον είναι παίκτης της τουρκικής Κόνιασπορ!

Η ομάδα της Φθιώτιδας βρήκε τον αντικαταστάτη του, καθώς ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/1) την απόκτηση του Μιγκέλ Μπιανκόνι. Ο 27χρονος επιθετικός αφέθηκε ελεύθερος από τον Πλατανιά, για τον οποίο αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο περίπου και τη σεζόν 2019-20 μετράει μέχρι στιγμής 5 γκολ σε 10 ματς.

Ο Βραζιλιάνος φορ, που έχει παίξει σε Παλμέιρας, Τζούντζου, Πόντε Πρέτα, Μπον Σουσέσο, Καματαμάρε Σαμούκι, Μόζι Μίριμ, Πόλι Τιμισοάρα και Μπραγκαντίνο, είναι η πρώτη μεταγραφή της Λαμίας για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο επιθετικό Μιγκέλ Μπιανκόνι ο οποίος αγωνιζόταν κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και στο πρώτο μισό της τρέχουσας στον Πλατανιά, έχοντας φέτος 5 γκολ σε 10 ματς και τον προηγούμενο χρόνο 16 γκολ σε 26 αγώνες. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Ευχαριστώ πολύ τον μεγαλομέτοχο της ομάδας για την ευκαιρία που μου δίνει και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος για τη νέα αυτή αρχή και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ