Η Γκεντσλερμπιρλιγκί έκανε πρόταση 500.000 € για Μολέδο

Η Γκεντσλερμπιρλιγκί έκανε πρόταση 500.000 € για Μολέδο

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Μολέδο πως η Γκεντσεμπιρλιγκί είναι η τουρκική ομάδα που έχει κάνει πρόταση για την απόκτησή του.

Η Γκεντσλερμπιρλιγκί είναι τελικά η τουρκική ομάδα που έχει κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό, για τον Ροντρίγκο Μολέδο. Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων, Κώστας Διαμαντόπουλος συναντήθηκε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ενημερώνοντας τον παίκτη για την προσφορά της Γκεντσλερμπιρλιγκί. Η πρόταση της τουρκικής ομάδας είναι ύψους 500.000 ευρώ, αλλά ο Μολέδο δεν δείχνει «ζεστός» να συνεχίσει την καριέρα του στην  «Γκέντσε».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στη συνάντηση των δύο ανδρών συζητήθηκε το ενδιαφέρον και η πρόταση που έχει κάνει εδώ και καιρό η Ιντερνασιονάλ, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Είναι πάντως πιθανό το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση για την απόκτηση του Μολέδο και δεύτερη τουρκική ομάδα και οι πράσινοι περιμένουν τα νεότερα. Αυτό που είναι θετικό για την ομάδα του τριφυλλιού, αφορά την απόφαση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού, να μην κάνει προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ