Παναθηναϊκός : Άγνωστο πότε και αν θα επιστρέψει ο Καμπέσας, πρώτη προπόνηση ο Οικονόμου

Παναθηναϊκός : Άγνωστο πότε και αν θα επιστρέψει ο Καμπέσας, πρώτη προπόνηση ο Οικονόμου

Ο Καμπέσας δεν πήγε ούτε σήμερα στην προπόνηση και πλέον είναι πιθανή η αποχώρησή του. Προπονήθηκε για πρώτη φορά με τα πράσινα ο Οικονόμου.

Με τον Μπράιαν Καμπέσας να μην επιστρέφει ούτε σήμερα στην Ελλάδα και να είναι ξανά εκτός προπόνησης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού σήμερα στο Κορωπί. Σε αντίθεση με τους Μολέδο, Βιγιαφάνιες και Ινσούα, που επέστρεψαν κανονικά και ακολούθησαν το πρόγραμμα, ο Καμπέσας παραμένει στην πατρίδα του, με την ενημέρωσή του να είναι το χαρτί γιατρού που έστειλε.

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι σίγουροι για το πότε και αν θα επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής και φυσικά κανείς δεν αποκλείει να είναι ο επόμενος που θα αποχαιρετήσει τον σύλλογο, ενώ και ο Ουζουνίδης δεν δείχνει να τον υπολογίζει ιδιαίτερα ως μέλος του γκρουπ.

Από εκεί και πέρα, την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Οικονόμου, που νωρίτερα ανακοινώθηκε από την ομάδα, με τον Έλληνα αμυντικό να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Ατομικό έκανε και ο Κότσαρης, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Λουτσιάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ