Παναθηναϊκός: Ο Χοακίν και η ρήτρα εξαγοράς

Παναθηναϊκός: Ο Χοακίν και η ρήτρα εξαγοράς

Στα υπόψη του Τσάβι Ρόκα φέρεται να έχει τεθεί ο 23χρονος αμυντικός χαφ της Βαγιαδολίδ, Χοακίν Φερνάντεθ, αλλά στην υπόθεση υπάρχει μία ακριβή παράμετρος.

Ο Ντομινίκ Ναγκί είναι η πρώτη επιλογή του Τσάβι Ρόκα για τα άκρα της επίθεσης, όμως παράλληλα ο Καταλανός δουλεύει για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Ένας από τους παίκτες που έχουν τεθεί υπόψη του είναι ο Χοακίν Φερνάντεθ της Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Η ισπανική ιστοσελίδα pucelafichajes.com αναπαράγει τη φημολογία για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 23χρονο μεσοαμυντικό, αλλά αν αληθεύουν τα ποσά που αναφέρει τότε η προοπτική του δανεισμού καθίσταται αδύνατη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χοακίν Φερνάντεθ έχει buy out στο συμβόλαιο του με τη Βαγιαδολίδ ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Ισπανοί παράγοντές φέρονται αδιάλλακτοι σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για τον ποδοσφαιριστή και παραπέμπουν στη ρήτρα του.

Ακόμα, το ισπανικό ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Φερνάντεθ προτιμά να συνεχίσει στην Primera Division και θα άλλαζε… μυαλά μόνο με μία πολύ υψηλή προσφορά. Η Βαγιαδολίδ τον αγόρασε τον Αύγουστο του 2018 αντί 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και δεν θα παραχωρούσε δανεικό έναν βασικό της.

Ο Χοακίν έχει ύψος 1,90μ., γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1996 στην Αλμερία και αναδείχτηκε ως στόπερ. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έχει προωθηθεί στη μεσαία γραμμή επειδή διαθέτει αντίληψη και προωθεί σωστά τη μπάλα. Φέτος, έχει 10 συμμετοχές στη La Liga με 832’ και έχει σκοράρει 1 γκολ. Λόγω της απόδοσης του στο παιχνίδι της Βαγιαδολίδ με τη Λεγανές την προηγούμενη αγωνιστική, ο Χοακίν συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της εφημερίδας «Marca».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ