Μανσίνι: «Να κερδίσουμε την ΑΕΛ»

Μανσίνι: «Να κερδίσουμε την ΑΕΛ»

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Άρη αναφέρθηκε στη σημερινή αναμέτρηση στη Λάρισα με δηλώσεις του στη NOVA.

Στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ και τους προσωπικούς του στόχους με τη φανέλα του Άρη αναφέρθηκε μιλώντας στη NOVA ο Ντάνιελ Μανσίνι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το καλό ξεκίνημα του Άρη στη χρονιά: «Ήταν πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Κερδίσαμε και τη Ξάνθη επίσης σημαντικό γιατί θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους στον θεσμό του κυπέλλου. Με το αποτέλεσμα που πήραμε βλέπουμε με αισιοδοξία το δεύτερο παιχνίδι».

Για το ακυρωθέν γκολ του στα Πηγάδια: «Δεν θα ήταν μόνο για μένα σημαντικό, αλλά και για την ομάδα. Στο κύπελλο όμως δεν υπάρχει το VAR και δεν μέτρησε το γκολ».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Έχω αγωνιστεί σε αρκετά ντέρμπι και στην Αργεντινή και η ατμόσφαιρα ήταν το ίδιο εντυπωσιακή. Ήταν κάτι εκπληκτικό αυτό που ζήσαμε. Ο κόσμος μας είχε ετοιμάσει μια γιορτή. Κερδίσαμε και μπορέσαμε να γιορτάσουμε μαζί τους. Μοναδική πραγματικά εμπειρία για μένα και ελπίζω να τη ζήσω ξανά σύντομα».

Για τη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο όλα τα στοιχεία που έχουμε ως ομάδα. Είμαι αισιόδοξος πως θα επιστρέψουμε πίσω με τη νίκη».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Θέλω να είμαι σημαντικός και χρήσιμος για την ομάδα μου. Στο μέτρο του δυνατού να πάρω περισσότερες ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ