Βόλος – Ξάνθη 1-3

Βόλος – Ξάνθη 1-3

Η αποβολή του Οικονόμου στα μισά του πρώτου ημιχρόνου στοίχισε στον Βόλο με την Ξάνθη να το εκμεταλλεύεται και να παίρνει μεγάλη νίκη με 3-1 στο Πανθεσσαλικό. Χαμένο πέναλτι για τον Μουνίθ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Μεγάλη νίκη που -προσωρινά- την ανεβάζει στην τέταρτη θέση της Super League πήρε η Ξάνθη στον Βόλο καθώς επικράτησε με 3-1 παίρνοντας δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Οικονόμου στο 67′, πέτυχε δύο γκολ στα επόμενα λεπτά και έφυγε με το διπλό από το Πανθεσσαλικό. Στους 21 βαθμούς και την 11η θέση έμειναν οι γηπεδούχοι που είδαν τον Μουνίθ να χάνει πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς έγινε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα όταν στο 30ο λεπτό ο Μάντζης δεν κατάφερε να σκοράρει σε τετ α τετ. Τέσσερα λεπτά όμως πριν το τέλος του ημιχρόνου η Ξάνθη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με όμορφο σκορ του Μπαξεβανίδη. Το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου αφού ο Μουνίθ δεν κατάφερε να νικήσει τον Αμπάντ στο πέναλτι που εκτέλεσε στις καθυστερήσεις.

Με τρομερό σουτ του Γέντρισεκ ο Βόλος ισοφάρισε στο 56′ και εκεί που έδειχνε να αλλάζει το ματς, ήρθε η αποβολή του Οικονόμου στο 67′ με δεύτερη κίτρινη και όλα άλλαξαν. Η Ξάνθη το εκμεταλλεύτηκε και με γκολ των Εντουάρντο (73′) και Φεράρι (αυτογκόλ 81′) πήρε τη νίκη με 3-1 και παράλληλα το πρώτο της διπλό μετά από τρεις μήνες.

Βόλος (Αλμπέρτο Γκαγιέγκο): Γκαραβέλης – Ντεντάκης, Τσίκα, Οικονόμου, Φεράρι – Τσοκάνης, Μαξ – Μουνίθ, Γκουαροτσένα (46’ Τόρες), Γέντρισεκ (76’ Δημόπουλος) – Μάντζης (53’ Λύρατζης)

Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Αμπάντ – Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Κασάδο – Κοβάσεβιτς, Τερκί – Ντε Αμορίμ 5 (61’ Σόσα), Στάρτζεον, Εντουάρντο (82’ Τζουρίτσκοβιτς) – Φοσέ (46’ Κάστρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ