Εξυγίανε και τα παιδάκια: Το αστείο πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κ19 με την ΑΕΚ (vid)

Εξυγίανε και τα παιδάκια: Το αστείο πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κ19 με την ΑΕΚ (vid)

Πέναλτι για γέλια υπέρ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των μικρών με την ΑΕΚ σε μια φάση που όσες φορές και να την δεις, απορείς με την απόφαση του διαιτητή.

Το βράδυ της Κυριακής (19:30) θα διεξαχθεί στην Τούμπα το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική της Super League και το πρωί του Σαββάτου έγινε το ματς των μικρών. Σε αυτό η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε με 2-0 επεκτείνοντας μάλιστα το αήττητό της σερί στα 62 ματς. Ωστόσο για να γίνει αυτό, χρειάστηκε και η συμβολή του διαιτητή Γιαννάκου που έφερε την… εξυγίανση και στο πρωτάθλημα υποδομών.

Συγκεκριμένα, στο 16ο λεπτό έγινε η φάση που στιγμάτισε την αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να κερδίζουν ένα πέναλτι κωμωδία. Ο Θεοχάρης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, έπιασε αέρα και ο Δούμτσης που ήταν σχεδόν ένα μετρό μπροστά του, έπεσε μόνος του χωρίς να έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή. 

Ο διαιτητής αντί να δείξει κίτρινη για θέατρο, καταλόγισε πέναλτι κι ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με ένα γκολ που δεν θα έπρεπε να έχει μπει ποτέ. Φυσικά οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έντονα παράπονα γι’ αυτό το πέναλτι, τα οποία εξέφρασαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους ενώ και στο ματς του πρώτου γύρου, όπου οι «ασπρόμαυροι» είχαν νικήσει με 1-0 στο Γαλάτσι, η ΑΕΚ είχε και πάλι παράπονα για ένα πέναλτι σε χέρι του Τσιγγάρα το οποίο δεν καταλογίστηκε. 

Δείτε τη φάση στο 0.08 του βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ