Παναιτωλικός – Ατρόμητος 0-1

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 0-1

Ο Γιακουμάκης με κεφαλιά στο 94' έδωσε τη νίκη με 1-0 στον Ατρόμητο βυθίζοντας ακόμη περισσότερο τον Παναιτωλικό.

Με buzzer beater του Γιακουμάκη στο 94′ ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και σκαρφάλωσε στην εξάδα με 25 βαθμούς. Στους 8 έμεινε η ομάδα του Αγρινίου που παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Το παιχνίδι συνολικά ήταν κακό με τις ευκαιρίες να είναι ελάχιστες για τις δύο ομάδες, με ότι καλό συνέβη στο ματς, να είναι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μανούσος και ο Ντίαζ είχαν τις δύο μεγάλες ευκαιρίες για Ατρόμητο και Παναιτωλικό στο πρώτο 45λεπτο και τελικά το γκολ ήρθε δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του ματς.

Στο 94′  από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο, ο Γιακουμάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με τον Παναιτωλικό να μην προλαβαίνει να κάνει ούτε σέντρα.

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Σανιά(61′ Ντουάρτε), Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ντάλσιο(86′ Φυτόπουλος), Τζανακάκης(78′ Ρομάν), Μιμίτο, Ντίας, Μπαΐροβιτς

Ατρόμητος (Παντελίδης): Mέγερι, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον(62′ Μπαένα), Ούμπιδες(78′ Ανδρούτσος), Γιακουμάκης, Βέλλιος(46′ Νταβιώτης), Μανούσος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ