Πασχαλάκης: «Μηδενίσαμε και πάμε για νέο σερί»

Πασχαλάκης: «Μηδενίσαμε και πάμε για νέο σερί»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στάθηκε στο πλευρό του Ζίβκο Ζίβκοβιτς μετά την ήττα από τον Άρη, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και το νέο σερί που θέλουν να ξεκινήσουν στον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, επέστρεψε στα γκολπόστ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση παρότι έχει να αγωνιστεί έναν ολόκληρο γύρο στο πρωτάθλημα.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας μίλησε στη Μetrosport, αρχικά για τις 664 μέρες που ήταν αήττητος ο Δικέφαλος στο πρωτάθλημα: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για αυτό που καταφέραμε. Θεωρώ ότι όλο αυτό ήταν ένας θρίαμβος της ομάδας και πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα σε όλους. Και στα παιδιά που δεν είναι μαζί μας πλέον και αποχώρησαν και σε αυτούς που συνεχίζουμε αλλά και σε εκείνα που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής αλλά η συμβολή τους ήταν τεράστια. Αυτό που κάναμε ήταν ένας θρίαμβος αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτά που πετύχαμε. Μηδενίζουμε και συνεχίζουμε. Στόχος μας είναι ένα νέο σερί, να κάνουμε και πάλι σπουδαία πράγματα, να καταγράψουμε νέους θριάμβους. Και πλέον σκεφτόμαστε το ματς με την ΑΕΚ».

Γα το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει ακόμη ντέρμπι φέτος είπε: «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να πούμε ότι ακόμη και στο ματς με τον Άρη ήμασταν καλοί. Στο πρώτο μέρος είδατε ότι σκοράραμε, κάναμε ευκαιρίες και είχαμε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα που σε αυτή την έδρα από ότι βλέπω και στην προϊστορία δεν είχαμε συχνά. Πιστεύω ότι δεν κερδίσαμε κάποιο από αυτά τα ντέρμπι λόγω συγκυριών. Αλλά δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε επειδή δεν κερδίσαμε αυτό το ματς. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ήμασταν για 51 ματς αήττητοι. Βάζουμε στόχο για νέα αρχή και ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι και υπάρχουν πολλά ντέρμπι στη συνέχεια και θα τα κερδίσουμε για να αποδείξουμε ότι μέχρι τώρα λόγω συγκυριών δεν κερδίσαμε κάποιο».

Για την σκληρή κριτική που δέχθηκε ο Ζίβκοβιτς στο ματς με τον Άρη είπε: «Θεωρώ ότι υπάρχει μια υπερβολή και προσπαθούμε να τα μεγαλώσουμε τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να στηρίζει ο ένας τον άλλο και να είμαστε ενωμένοι. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν στηρίζεις τον συνάδελφο σου. Όταν λες ότι είσαι οικογένεια, δεν το λες μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα και πραγματικά σε αυτό το κομμάτι σας διαβεβαιώνω ότι είμαστε ένα. Δεν χρειάζεται να πυροβολούμε έναν άνθρωπο επειδή δεν του βγήκε ένα παιχνίδι, πρέπει να στηριχθεί και αυτό να συμβαίνει σε όλα τα παιδιά.

Επαναλαμβάνω πως το πιο σημαντικό είναι να παραμένεις οικογένεια στα δύσκολα γιατί τότε φαίνεται πόσο δυνατός είσαι. Και εμείς είμαστε οικογένεια. Στηρίζω τον συνάδελφο μου όπως πρέπει να κάνουμε με κάθε παίκτη μέσα στην ομάδα. Όλα τα άλλα πρέπει να τα αφήνουμε στην άκρη. Και κυρίως να μην μεγαλώνουμε ένα θέμα. Υπήρξε υπερβολή σε όλο αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ