Ντιγκινί: «Μέρα ντροπής για τη Λάρισα»

Ντιγκινί: «Μέρα ντροπής για τη Λάρισα»

Ο Γάλλος καταδίκασε τη ρατσιστική επίθεση στον Αμπού Μπα από οπαδούς της ΑΕΛ.

Ο Νικολά Ντιγκινί στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA δεν μίλησε ιδιαίτερα για τη «λευκή» ισοπαλία του Άρη με την ΑΕΛ, αλλά εμφανίστηκε αρκετά εκνευρισμένος με τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα φίλων των γηπεδούχων κατά του Αμπού Μπα.

Ο Γάλλος επιθετικός χαρακτήρισε το περιστατικό ως ντροπιαστικό για την πόλη της Λάρισας και πρόσθεσε πως είναι η πρώτη φορά που βλέπει κάτι τέτοιο σε ελληνικό γήπεδο.

Για το παιχνίδι: «Το γήπεδο ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σήμερα. Από το ξεκίνημα πιστεύαμε πως θα λήξει 0-0, γιατί η μπάλα δεν μπορούσε να κυλήσει στο γήπεδο».

Για το θετικό σερί της ομάδας: «Σημαίνει ότι δεν χάσαμε ούτε σήμερα. Σήμερα, όμως, ήταν ντροπή για τη Λάρισα. Δεν αντιπροσωπεύει όλους το περιστατικό, αλλά είναι ντροπή. Είμαι χρόνια στην Ελλάδα και πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει η Ομοσπονδία για αυτό.

Ξεκίνησαν ρατσιστικά συνθήματα για έναν συμπαίκτη μας. Ο Μπα ήθελε να φύγει και εμείς τον ενθαρρύναμε. Ο διαιτητής είπε απλά «παίξτε». Είναι μια μαύρη κηλίδα για την πόλη, μια μέρα ντροπής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ