Ο Ρισβάνης στη Σερκλ Μπριζ μέσω… Μονακό

Ο Ρισβάνης στη Σερκλ Μπριζ μέσω… Μονακό

Ο Σπύρος Ρισβάνης ετοιμάζει βαλίτσες για το Βέλγιο, μέσω... Μονακό. Μια τρελή ιστορία, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η Μονακό είναι μία από τις πιο πλούσιες ομάδες στον πλανήτη. Για να το θέσουμε σωστά, έχει ιδιοκτήτη έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου: Τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Ο Ρώσος Κροίσος, λοιπόν, έχει αποφασίσει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα σπορ που του αρέσει. Κυρίως, διότι είναι προσοδοφόρο. Σε υπέρτατο βαθμό. Η Μονακό, λοιπόν, έχει υπό την επιρροή της αρκετούς συλλόγους ανά την Ευρώπη. Σύλλογοι που ανήκουν σε πρωταθλήματα άλλων χωρών, αλλά βρίσκονται υπό τη διοικητική ομπρέλα του Ριμπολόβλεφ και των εταιρειών του.

Μία από αυτές τις ομάδες, λοιπόν, είναι η Σερκλ Μπριζ. Η βελγική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της χώρας της. Και η διοίκηση της Μονακό αποφάσισε να τη στηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μα παίκτες που θα τη βοηθήσουν να ξεκολλήσει από τον βυθό και να μείνει στην Division 1A. Ετσι ανέλαβε δράση το τμήμα σκάουτινγκ των Μονεγάσκων.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, λοιπόν, η Μονακό σκοπεύει να αποκτήσει τον… Σπύρο Ρισβάνη από τον Ατρόμητο. Οι άνθρωποι των Μονεγάσκων έχουν επιλέξει τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Περιστερίου, όχι για το δικό τους ρόστερ, αλλά για εκείνο της Σερκλ Μπιζ, η οποία αναμένεται να προχωρήσει σε επιπλέον 3-4 μεταγραφές πρώτης γραμμής, για να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρισβάνης είναι απολύτως ενήμερος για το ενδιαφέρον της Σερκλ Μπριζ (μέσω Μονακό) και εμφανίζεται απολύτως θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Μάλιστα, περιμένει με αγωνία να μάθει τις οριστικές εξελίξεις, καθώς αυτή τη στιγμή το δίδυμο Μονακό-Σερκλ Μπριζ βρίσκονται σε επαφών με τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες επίσης βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και ετοιμάζονται για 3-4 μεταγραφές ενίσχυσης τον Γενάρη. Αλλά εάν φύγει ο Ρισβάνης, τότε αλλάζουν οι συσχετισμοί. Με τον παίκτη, επαναλαμβάνουμε, να επιθυμεί διακαώς την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ