Φερέιρα: «Έχουμε το πλάνο για να εξουδετερώσουμε την ΑΕΚ» (vid)

Φερέιρα: «Έχουμε το πλάνο για να εξουδετερώσουμε την ΑΕΚ» (vid)

Ο Αμπέλ Φερέιρα με δηλώσεις του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στάθηκε στην αγωνιστική ταυτότητα που πρέπει να διατηρήσει ο ΠΑΟΚ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να διατηρήσει την αγωνιστική του ταυτότητα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου με δηλώσεις του στην κάμερα του PAOK tv μίλησε για την αναμέτρηση των δύο «δικεφάλων» λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Είμαστε προετοιμασμένοι και για τους δύο σχηματισμούς που μπορεί να παρουσιάσει ο αντίπαλός μας. Με την έλευση του νέου τους προπονητή κρατήσανε τον σχηματισμό που είχαν, ενώ μετά από κάποια παιχνίδια ο σχηματισμός άλλαξε αν και πολλές τακτικές συμπεριφορές διατηρήθηκαν, οπότε εμείς προετοιμαστήκαμε και για τα δύο ενδεχόμενα.

Βέβαια ίδιας σημασίας ή θα έλεγα μεγαλύτερης σημασίας από τι κάνει ο αντίπαλος μας και πώς θα τον εξουδετερώσουμε είναι τι πρέπει να κάνουμε εμείς με την μπάλα στα πόδια μας, όπου θα πρέπει να διατηρήσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα και συγκέντρωση ο καθένας στο καθήκον του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ