ΠΑΟΚ : Ξεκινάει με Ζίβκοβιτς την αντεπίθεση για το πρωτάθλημα

ΠΑΟΚ : Ξεκινάει με Ζίβκοβιτς την αντεπίθεση για το πρωτάθλημα

Ματς αποδείξεων είναι το αποψινό με την ΑΕΚ καθώς οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καλούνται να κερδίσουν για πρώτη φορά φέτος σε ντέρμπι, σβήνοντας μια και καλή την κακή παρένθεση στο Βικελίδης. Στηρίζει Ζίβκοβιτς ο Φερέιρα, επαναφέρει Αουγκούστο δίπλα στον Μίσιτς.

Η νίκη επί του ΟΦΗ μπορεί να του έδωσε ψυχολογία στον ΠΑΟΚ, όμως το αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ματς αποδείξεων.

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ καλούνται να επαναφέρουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών μετά την κακή παρένθεση που υπήρξε στην αναμέτρηση με τον συμπολίτη Άρη. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η διαφορά δυναμικής που υπάρχει ανάμεσα στους δύο «δικέφαλους» δεν πρέπει να εφησυχάσει κανέναν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει κερδίσει σε ντέρμπι λέει πολλά. Αυτό το σκηνικό πρέπει να αλλάξει για να μην υπάρξουν νέες απώλειες στην βαθμολογία.

Οι Ασπρόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τους Κρέσπο και Μαουρίσιο να είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ λύνοντας τα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει κάποιν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, μόνο αν παραστεί ανάγκη. Θα βάλει όμως βασικό τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς παρότι είχε μια κακή απόδοση στο ματς με τον Άρη.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου θέλει να στηρίξει τον Σέρβο τερματοφύλακα δίνοντάς του άλλη μια ευκαιρία για να δείξει το πλούσιο ταλέντο του. Αν δεν τα καταφέρει τότε θα επιστρέψει ο μπαρουτοκαπνισμένος Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις θα έχουμε μια δύο αλλαγές με τον Αουγκούστο να επιστρέφει δίπλα στο Μίσιτς, ενώ παίζεται μια θέση ανάμεσα σε Πέλκα και Μπίσεσβαρ για μια θέση στον άξονα και πίσω από τον Σφιντέρσκι. Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί σε σχηματισμό 4-4-1-1 με τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Μάτος-Ίνγκασον-Βαρέλα-Γιαννούλης. Στο κέντρο το δίδυμο Μίσιτς και Αουγκούστο. Στις πτέρυγες οι Λημνιός και Βιερίνια στον άξονα ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεση ο Σφιντέρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ