Ο Ατρόμητος έκλεισε Σάκιτς, κοντά και σε Τόνι Σίλβα

Ο Ατρόμητος έκλεισε Σάκιτς, κοντά και σε Τόνι Σίλβα

Μεταγραφικό… ντεμαράζ από τον Ατρόμητο. Μια ανάσα από τον Αυστριακό μπακ, κλείνει αν μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό ο Τόνι Σίλβα.

Έτοιμος για τις πρώτες μεταγραφές εν όψει του Ιανουαρίου είναι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση του Εμάνουελ Σάκιτς, του 26χρονου ακραίου μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άλταχ και αποτελεί προσωπική επιλογή του Νταμίρ Κάναντι.

Στην τελευταία επαφή μεταξύ του Ατρόμητου και του Σάκιτς υπήρξε σημείο επαφής όσον αφορά το οικονομικό και το χάσμα γεφυρώθηκε, με τον παίκτη να είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις και για τις υπογραφές. Κίνηση που δείχνει πως ίσως και να προχωρήσει η πώληση του Κιβρακίδη για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ.

Κλείνει και Τόνι Σίλβα όταν μείνει ελεύθερος

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος περιμένει από τον Τόνι Σίλβα του Λεβαδειακού να πάρει την ελευθέρας του προκειμένου να τον κάνει δικό του. Ο Βραζιλιάνος έχει κάνει προσφυγή, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ανιγκό και οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να μείνει ελεύθερος εντός των ημερών.

Παράλληλα, έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου και είναι άκρως θετικός στο να ντυθεί στα κυανόλευκα και να κατηφορίσει στην Αθήνα. Ο Ατρόμητος αναμένεται να κάνει άμεσα κίνηση όταν ο Σίλβα πάρει την ελευθέρας του και να κλείσει τη μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ