«Σκυλιάστε» για το πρωτάθλημα

«Σκυλιάστε» για το πρωτάθλημα

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ πρέπει να αντιληφθούν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και να μην δώσουν το δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητήσει την τεράστια δυναμική που εκπέμπει το σωματείο.

Η ήττα από τον Άρη, είναι αλήθεια πως ταρακούνησε το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ και έδειξε πως όποια κι αν είναι η βαθμολογική διαφορά ή η διάφορα δυναμικής, δεν επιτρέπονται τα λάθη και η υποτίμηση του αντιπάλου. Μπορεί να ενόχλησε και να στεναχώρησε η ήττα από τον συμπολίτη, όμως καλύτερα που έγινε τώρα και όχι αργότερα όταν η ομάδα θα μπει στη διαδικασία των play offs. Στο ματς κυπέλλου με τον ΟΦΗ ο Δικέφαλος έδειξε να επανακάμπτει αγωνιστικά, όμως δεν έχει να μας προσφέρει κάτι παραπάνω από μια πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, αλλά και ψυχολογία. Το ζητούμενο είναι τι θα κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα και πως θα το τελειώσει.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ θα πρέπει να αντιληφθούν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και ποια είναι η δυναμική που εκπέμπει το σωματείο. Αυτή την στιγμή μαίνεται ένας «πόλεμος» εκτός αγωνιστικών χώρων. Οι πάντες προσπαθούν να «χτυπήσουν» τον πρόεδρος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη με αθέμιτα μέσα. Θέλουν να οδηγήσουν και αυτό το πρωτάθλημα, όπως και το προπέρσινο που πήρε στα χαρτιά η ΑΕΚ στις δικαστικές αίθουσες. Γιατί θεωρούν πως μόνο έτσι θα μπορέσουν να του κόψουν βαθμούς Ο ΠΑΟΚ όμως, δεν τους κάνει το χατίρι. Αντέχει τις προκλήσεις. Σε κάθε βήμα του ΠΑΟΚ καιροφυλακτούν. Επιχειρούν να τον «σπάσουν» εντός κι εκτός γηπέδων. Δημιουργούν καταστάσεις και παλεύουν για τη συντήρηση τους.

Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ θα πρέπει να «σκυλιάσουν» για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Θα πρέπει να βγάλουν πάθος, δυναμική και τρέλα στο παιχνίδι τους. Αν το έχουν ξεχάσει κάποιοι καλό θα είναι να δουν την περσινή αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τις αντιδράσεις των παικτών μετά από κάθε τάκλιν ή διεκδίκηση της μπάλας. Γυρνούσαν και πανηγύρισαν λες και είχαν πετύχει κάποιο γκολ.

Απόψε το βράδυ η ΑΕΚ δεν πρέπει να την γλιτώσει. Ο ΠΑΟΚ, επιβάλλεται να της κόψει τον βήχα και τις σκέψεις που κάνουν στα Σπάτα για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οι Ασπρόμαυροι πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους με σωστή στρατηγική και να μην χαλαρώσουν ούτε λεπτό . Όλες οι αντίπαλες ομάδες του είναι επικίνδυνες. Κι όλα τα αποτελέσματα από τον ΠΑΟΚ εξαρτώνται.

Στο πλευρό θα είναι και ο κόσμος της ομάδας, παρότι από σήμερα το πρωί οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες. Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη από 30.000 οπαδούς του Δικεφάλου και μόνο με παλμό και ιαχές να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές για να φτάσουν στη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ