Μολό: «Είμαι μαχητής» (pic)

Μολό: «Είμαι μαχητής» (pic)

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αρνείται να... παραδώσει τα όπλα, παρά το γεγονός πως δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη.

Ο Γιόαν Μολό δεν υπολογίζεται εδώ και αρκετό διάστημα από τον Γιώργο Δώνη, καθώς δεν κατάφερε να πείσει ποτέ τον Έλληνα τεχνικό πως αξίζει να βρίσκεται στα πλάνα του για τη φετινή σεζόν.

Εξάλλου, οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την «πράσινη» φανέλα ήταν κατά κύριο λόγο απογοητευτικές και οι ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν δεν στάθηκαν αρκετές για να του εξασφαλίσουν μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Πάντως, ο Γάλλος προκειμένου να μην παραμείνει ανενεργός, το έχει ρίξει… στην γυμναστική, μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να μπει ξανά σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς.

Μάλιστα, ο Μολό έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media, μέσα από την οποία κάνει σαφές πως παραμένει μαχητής για την ομάδα του, ενώ συνόδευσε τα λόγια του και με φωτογραφία που τον δείχνει να γυμνάζεται παρέα με τον συμπαίκτη του στους «πράσινους», Ζοάο Νούνες.

«Πιστεύω το πιο δύσκολο όταν κυνηγάς τον στόχο σου είναι η απόσταση μεταξύ από δύο, επειδή κάποια φορά η διάθεση σου, σου λέει να τα παρατήσεις. Αλλά μόνο οι αδύναμοι άνθρωποι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Μόνο μαχητής στην ομάδα μου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ