Ολυμπιακός: Χατ-τρικ μετά από 321 ημέρες!

Ολυμπιακός: Χατ-τρικ μετά από 321 ημέρες!

Τελευταία φορά που είχε σκοράρει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού χατ-τρικ ήταν ο Αχμέντ Χασάν τον περασμένο Φλεβάρη στο 5-1 επί του ΟΦΗ στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… σίφουνας από τη Λαμία, επικρατώντας με 4-0 για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός επιθετικός ήταν σε μεγάλα κέφια και πέτυχε χατ-τρικ, βάζοντας τη σφραγίδα του στη νίκη των Πειραιωτών στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Αυτό ήταν το πρώτο χατ-τρικ του Αφρικανού φορ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, το 13ο του γκολ στο πρωτάθλημα και 18ο συνολικά στη φετινή σεζόν.

Τελευταία φορά που είχε σκοράρει χατ-τρικ στην Σούπερ Λίγκα παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο Αχμέντ Χασάν τον περασμένο Φεβρουάριο (25/2) στη νίκη των Ερυθρόλευκων επί του ΟΦΗ στο Γ. Καραϊσκάκης με 5-1. Ο Αιγύπτιος είχε σκοράρει το δεύτερο, το τρίτο και το πέμπτο γκολ των Πειραιωτών στην ευρεία νίκη επί των Κρητικών, ενώ το 1-0 είχε κάνει ο Γιώργος Μασούρας και το 3-0 ο Κώστας Φορτούνης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ελ Αραμπί με τα τρία γκολ που πέτυχε στη Λαμία στρογγυλοκάθισε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, καθώς βρίσκεται στο +4 από τον Σβιντέρσκι και τον Μανούσο, που είναι στη δεύτερη θέση με 9 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο σημερινό παιχνίδι

Και τα highlights από το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, όπου είχε σκοράρει χατ-τρικ ο Χασάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ