Ολυμπιακός: 28 παιχνίδια αήττητος στα χρόνια της «εξυγίανσης»

Ολυμπιακός: 28 παιχνίδια αήττητος στα χρόνια της «εξυγίανσης»

Οι Ερυθρόλευκοι με τη νίκη απέναντι στην Λαμία συμπλήρωσαν 28 παιχνίδια πρωταθλήματος αήττητοι – 10 πέρσι και 18 ματς φέτος με 72-11 γκολ! Και όλα αυτά στα χρόνια της «εξυγίανσης». Κόντρα σε όλους και σε όλα.

Το ΔΑΚ Λαμίας ήταν άβατο μέχρι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι, όμως, όχι μόνο πέρασαν από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και υποχρέωσαν τη Λαμία στην πρώτη της εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά την ισοπέδωσαν. Οι παίκτες του Μαρτίνς ήταν καταιγιστικοί και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί, που πέτυχε χατ-τρικ, επικράτησαν εύκολα με 4-0.

Ενα ακόμα παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα, στο οποίο ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο και χάρισε απλόχερα πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα του. Ένα ματς, στο οποίο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε σμπαράλια την αντίπαλη άμυνα και πρόσθεσε ένα ακόμα τρίποντο στο σακούλι της.

Αυτό ήταν το 28ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος που μένει αήττητος ο Ολυμπιακός. Δέκα ματς στο περσινό πρωτάθλημα και 18 στο φετινό. Τελευταία φορά που ηττήθηκαν οι Πειραιώτες ήταν στις 10 Φεβρουαρίου του 2019 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 3-1. Εκτοτε τρέχει ένα αήττητο σερί 28 ματς.

Στα τελευταία 41 παιχνίδια μάλιστα η ομάδα του Πειραιά έχει μόνο μία ήττα. Αυτή από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη! Από τότε τα στατιστικά του Ολυμπιακού είναι… εξωπραγματικά!

Στα 10 ματς που είχαν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι Ερυθρόλευκοι είχαν 10 νίκες. Σε αυτά τα παιχνίδια οι Πειραιώτες πέτυχα 35 γκολ και δέχθηκαν μόλις 5! Φέτος, σε 18 αγώνες έχουν το εντυπωσιακό 13-5-0 με 37-6 γκολ. Και στα 5 παιχνίδια που δεν κατάφεραν να κερδίσουν έγιναν διαιτητικά όργια, με αποκορύφωμα το ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στα χρόνια της «εξυγίανσης» ο Ολυμπιακός αποδεικνύει περίτρανα ότι εντός αγωνιστικού χώρου είναι καλύτερος από τους αντιπάλους του. Πιο δυνατός, πιο ποιοτικός. Δεν… λυγίζει όσο και αν τον χτυπάνε. Δεν λυγίζει όσο και αν το θέλουν οι «εξυγιαντές».

Συνεχίζει την προσπάθειά του για να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και έχοντας στατιστικά για… όσκαρ. Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 28 ματς πρωταθλήματος αήττητος. Και συνεχίζει. Κόντρα σε όλους και σε όλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ