Το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια για Νικολάου και το όφελος του Ολυμπιακού

Το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια για Νικολάου και το όφελος του Ολυμπιακού

Οι Γενοβέζοι ενδιαφέρονται για τον 21χρονο σέντερ μπακ και ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στην Εμπολι – Το ποσό που ακούγεται και πόσα χρήματα θα πάρει ο Ολυμπιακός, εάν ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα στις δύο ιταλικές ομάδες.

Την περίπτωση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Δημήτρη Νικολάου, φέρεται να εξετάζει η Σαμπντόρια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η ομάδα της Γένοβας ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό και ετοιμάζεται να προσφέρει στην Εμπολι 5.000.000 € για την απόκτησή του.

Μια μεταγραφή που αν ολοκληρωθεί θα φέρει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία του Ολυμπιακού, καθώς οι Ερυθρόλευκοι στη συμφωνία που είχαν κάνει με την Εμπολι για την παραχώρηση του νεαρού σέντερ μπακ είχαν κρατήσει ποσοστό μεταπώληση 20%.

Η μεταγραφή του Νικολάου στην ιταλική ομάδα είχε κλείσει στα 4.000.000 €, συν το ποσοστό μεταπώλησης που προαναφέραμε. Εάν λοιπόν η Εμπολι συμφωνήσει με την Σαμπντόρια στα 5.000.000 €, τότε ο Ολυμπιακός θα βάλεις στο ταμείο του 1.000.000 €.

Ο Νικολάου μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 11 συμμετοχές στη Serie B, ενώ έχει κάνει και 3 εμφανίσεις στο Coppa Italia. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 1.059 λεπτά. Οι εμφανίσεις του τράβηξαν τα βλέμματα των ανθρώπων της Σαμπντόρια, η οποία παλεύει για να σώσει την κατηγορία και να παραμείνει στα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ