«Η πρόταση της ΑΕΚ για Μεμίσεβιτς είναι χαμηλή»

«Η πρόταση της ΑΕΚ για Μεμίσεβιτς είναι χαμηλή»

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Σεμίρ Μεμίσεβιτς, όμως η πρόταση της στην Γκρόνιγκεν είναι χαμηλή σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή των Ολλανδών.

Ο Σεμίρ Μεμίσεβιτς αποτελεί δίχως αμφιβολία έναν από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει η ΑΕΚ προκειμένου να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού το πρώτο μισό της σεζόν την βρήκε με πολλά προβλήματα.

Ο Βόσνιος στόπερ είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ίλια Ίβιτς, ενώ φέρεται η Ένωση να έχει κάνει ήδη την πρώτη κρούση στην Γκρόνιγκεν για τον παίκτη, όμως η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική.

Στην Ολλανδία ανέφεραν ότι η ολλανδική αρνήθηκε την πρώτη πρόταση της ΑΕΚ για δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι και συζητούν μόνο την πώληση του ποδοσφαιριστή, κάτι που είναι δύσκολο οικονομικά για την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα. ο τεχνικός διευθυντής της Γκρόνινγκεν, Μαρκ-Γιαν Φλεντέρους μιλώντας στην ιστοσελίδα «dvhn.nl» τόνισε: «Η ΑΕΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Μεμίσεβιτς, αλλά η πρότασή της ήταν χαμηλή και δεν ήταν αυτή που πρέπει προκειμένου να τον αφήσουμε να πάει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ