ΑΕΚ : Ισπανικές «σειρήνες» για Ολιβέιρα

ΑΕΚ : Ισπανικές «σειρήνες» για Ολιβέιρα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο μίας ισπανικής ομάδας φέρεται να βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το όνομα αυτής.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις τους τελευταίους 2,5 μήνες με τη φανέλα της ΑΕΚ, αποδεικνύοντας πόσο σημαντικός είναι στα περισσότερα παιχνίδια για την Ένωση.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει πετύχει 8 γκολ στο πρωτάθλημα και γενικότερα έχει παίξει καταλυτικό ρόλο σε αρκετά ματς της ομάδας, ενώ παρά τους τραυματισμούς που είχε κατά τη διάρκεια της σεζόν μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του.

Για αυτό τον λόγο και βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο μίας ισπανικής ομάδας όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ». Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ισπανικού συλλόγου ταξίδεψε στην Τούμπα για να δει από κοντά τον Πορτογάλο επιθετικό.

Ο διεθνής άσος πέρασε ως αλλαγή στο 64’ και είχε μία ευκαιρία να σκοράρει στο τετ-α-τετ που απέκρουσε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, σε μια καλή εμφάνιση για όσο αγωνίστηκε. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολιβέιρα μετράει 18 συμμετοχές, με 8 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του, σε 1.321 αγωνιστικά λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ