Ο ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται να γίνει σαν αυτούς

Ο ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται να γίνει σαν αυτούς

Με την απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην προχωρήσει σε καταγγελία του αγώνα με τον Άρη ταυτίζεται μια μεγάλη μερίδα των φιλάθλων του Δικεφάλου. Οι Ασπρόμαυροι δεν πρόκειται να γίνουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός κερδίζοντας αγώνες στα χαρτιά.

Πολύ κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ώρες για το αν έπραξε σωστά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν προχώρησε σε ένταση κατά του κύρος του αγώνα με τον Άρη για την χρησιμοποίηση του Ντουρμισάι. Να θυμίσουμε πως ο Αλβανός επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης από την στιγμή που ο συμπολίτης δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές λόγω οφειλών μετά από απόφαση της FIFA. Υπάρχει, μια πλευρά των ΠΑΟΚτσήδων που υποστηρίζει πως από τη στιγμή που η ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα πρέπει να έχουν τις κεραίες τους ανοιχτές στην ΠΑΕ και να μην αφήνουν τίποτα να πέσει. Ότι είναι προς το συμφέρον του σωματείου θα πρέπει να το κυνηγάνε, όπως κάνουν οι ομάδες του Λεκανοπεδίου εδώ και δεκαετίες.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά που είναι αντίθετη σε τέτοιου είδους ενέργειες. Λέγοντας πως «αυτά που κοροϊδεύαμε εμείς δεν πρέπει να τα κάνουμε. Γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να γίνουν σαν… αυτούς» Με την δεύτερη άποψη συμφωνεί και η διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα το στίγμα των προθέσεων της έδωσε η επίσημη φωνή της ομάδας Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση του στα social media. Στον ΠΑΟΚ είναι της άποψης πως εδώ και δύο χρόνια στις αίθουσες της Superleague, αλλά και της ΕΠΟ «φωνάζει» για το πόσο άδικο είναι τα πρωταθλήματα να κρίνονται σε κάποια δικαστική αίθουσα και όχι στο γήπεδο, που είναι ο καθρέφτης.

Άλλωστε ο Δικέφαλος έχει ζήσει στο πετσί δύο βάναυσες αποφάσεις που του στέρησαν το πρωτάθλημα τη σεζόν 2017-2018 μετά τα όσα έγιναν στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, αλλά και ΑΕΚ. Δεν θα μπορούσε να μην ήταν ενάντια στη σκέψη να διεκδικήσει την ακύρωση του αγώνα με τον Άρη και να επιδιώξει να πάρει το ματς στα χαρτιά. Δεν είναι στο dna αυτής της διοίκησης, αλλά και του κόσμου να τους αποκαλεί όλη η Ελλάδα χάρτινους, κλέφτες, κερδίζοντας πρωταθλήματα όχι παικτικός, αλλά δικαστικός. Δεν ήταν μόνο η ΑΕΚ που του έκανε. Με τον ίδιο τρόπο αντέδρασε και ο Ολυμπιακός στην υπόθεση Βάλνερ.

«Ούτε να το σκέφτονται να κάνουν ένσταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για έναν αγώνα που χάσαμε δίκαια στο χόρτο. Για το ότι φάγαμε τέσσερα γκολ σε τέσσερις κατεβασιές δεν μας φταίει κανένας Ντουρμισάι», έγραψε ένας φίλος της ομάδας στο instagram και ο Γιώργος Σαββίδης έκανε αναδημοσίευση σημειώνοντας: «Να ξέρεις φίλε, έχουμε την ίδια άποψη». Και κάπως έτσι το θέμα της υπόθεσης Ντουρμισάι κλείνει χωρίς να ανοίξει ρουθούνι στην ποδοσφαιρική πιάτσα και αυτό τιμά ιδιαίτερα την οικογένεια Σαββίδη και τους φιλάθλους που έχουν μάθει να κερδίζουν τις μάχες στους αγωνιστικούς χώρους και όχι υπόγεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ