Προπονητής Πολωνίας σε Σιμάνσκι: «Καλύτερη επιλογή για σένα η ΑΕΚ»

Προπονητής Πολωνίας σε Σιμάνσκι: «Καλύτερη επιλογή για σένα η ΑΕΚ»

Ο προπονητής της Εθνικής Πολωνίας, Γέρζι Μπρζέτσεκ, τηλεφώνησε στον Ντάμιαν Σιμάνσκι και του τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον.

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εδώ και λίγη ώρα αφού μετά τις ιατρικές εξετάσεις που πέρασε με επιτυχία, πήγε στα γραφεία της ομάδας, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από τους «κιτρινόμαυρους».

Μια εξέλιξη που χαροποίησε ιδιαίτερα και τον ομοσπονδιακό προπονητή της Πολωνίας, Γέρζι Μπρζέτσεκ, ο οποίος τηλεφώνησε στον 24χρονο άσο για να τον συγχαρεί για την επιλογή του. Ο προπονητής της Εθνικής του ομάδας, υπολογίζει πολύ στον νεαρό μέσο με τον οποίο έχουν συνυπάρξει στην Βίσλα Πλοκ και του τόνισε πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον.

«Μακάρι να τελειώσει και να συνεχίσεις στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Είναι και για σένα η καλύτερη επιλογή αλλά και για μένα από αγωνιστικής πλευράς ενόψει Euro γιατί υπολογίζω πολύ στον δικό σου βαθμό ετοιμότητας» είπε χαρακτηριστικά ο Μπρζέτσεκ την ώρα που περνούσε τα ιατρικά ο Σιμάνσκι. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ