Άρης: Μήνυση της ΠΑΕ και του Χαριστέα στον Μενέντεθ (vid)

Άρης: Μήνυση της ΠΑΕ και του Χαριστέα στον Μενέντεθ (vid)

Η ΠΑΕ Άρης και ο Άγγελος Χαριστέας θα καταθέσουν μήνυση κατά του Άλεξ Μενέντεθ για συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς ισχυρίζονται πως το video που δημοσίευσε ο Ισπανός άσος, που υποτίθεται ότι είναι από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, είναι fake.

Στα άκρα έχουν φτάσει πλέον οι σχέσεις της ΠΑΕ Άρης με τον Άλεξ Μενέντεθ.

Ο Άγγελος Χαριστέας και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα καταθέσουν μήνυση κατά του Ισπανού ποδοσφαιριστή εξαιτίας ενός video που δημοσίευσε η FIFPRO (διεθνής ομοσπονδία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών) και μιλάει για κακομεταχείρηση του Μενέντεθ για να τον αναγκάσουν να φύγει από τον Άρη χωρίς οικονομικές αξιώσεις.

Ο Χαριστέας και η ΠΑΕ Άρης καταθέτουν τη μήνυση, διότι ισχυρίζονται πως το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Νέο Ρύσιο, αλλά είναι από άλλο γήπεδο. Κατηγορούν λοιπόν τον Μενέντεθ για συκοφαντική δυσφήμηση, ενώ η ΠΑΕ Άρης έχει αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο, ο οποίος μέσα στην ημέρα (15/1) θα στείλει επιστολή σε ΠΣΑΠ και FIFPRO, επισημαίνοντας πως το video είναι fake και ότι όλα όσα λέει ο Μενέντεθ είναι ψέματα.

Δείτε παρακάτω το επίμαχο video:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ