Εξυγίανση : Σε λίγο θα βάλουν και τον… Κάκο να σφυρίξει!

Εξυγίανση : Σε λίγο θα βάλουν και τον… Κάκο να σφυρίξει!

Ο Χούμπελ «ελέγχεται» από τον Περέιρα και την «εξυγίανση»; Η επιστροφή Ευαγγέλου, Φωτιά στην δράση σημαίνει ή ότι ο Περέιρα και η… εξυγίανση «ελέγχουν» τον Χούμπελ ή ότι τον γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια. Αν ισχύει το δεύτερο ο δρόμος είναι ένας…

Μετά τον Βόλο και την αλλοίωση αποτελέσματος από τις αποφάσεις των διαιτητών Φωτιά και Ευαγγέλου, παραμονές Χριστουγέννων για την ακρίβεια, ο Χέρμπερτ Χούμπελ είχε προχωρήσει σε δήλωση στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ κατακεραυνώνοντας τους διαιτητές, ζητώντας την παραδειγματική τους τιμωρία τους και βάζοντας στη γωνία τον Περέιρα, τον οποίο αυτοί έβαλαν ως Αρχιδιαιτητή στη Σούπερ Λιγκ, αυτοί τον διατήρησαν το καλοκαίρι, αυτοί όποτε θέλουν τον αλλάζουν.

Ο Περέιρα δηλαδή ελέγχεται από την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ, από τον Χούμπελ. Η σημερινή απόφαση του Περέιρα να ορίσει τον Ευαγγέλου και τον Φωτιά στην 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ δεν μπορεί να ερμηνευτεί αλλιώς.

Ή ο Χούμπελ τελικά «ελέγχεται» από τον Περέιρα και την «εξυγίανση», είναι δηλαδή και η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ στο «κόλπο» για… το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως μας έλεγαν ή ο Περέιρα και το «σύστημα» της… εξυγίανσης έγραψε τον Χούμπελ στα παλιά της τα παπούτσια.

Αν ισχύει το πρώτο τότε όπως καταλαβαίνετε σε λίγο θα βάλουν και τον Κάκο να σφυρίξει…

Γιατί αυτό θα σημαίνει πως είτε είναι μαζί με την… εξυγίανση και η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ (που έως τώρα και με αυτά που συμβαίνουν δεν προκύπτει) άρα ο Περέιρα και το «σύστημα» θα κάνει πάρτι.

Και θα είναι αλήθεια εντυπωσιακό, θα τους πεις και ένα μπράβο ρε μάγκες, αν – τιμής ένεκεν- δώσουν την ευκαιρία στον… κορυφαίο (πριν τον Σιδηρόπουλο) να επιστρέψει στο γήπεδο (της Τούμπας εννοείτε) και να σφυρίξει ένα ματς της αγαπημένης ομάδας της… εξυγίανσης, αλλά και της δικής του.

Στην τελική, αμισθί είναι στο κανάλι του Σαββίδη, άρα δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Εδώ ορίστηκε και πάλι ο Παπαπέτρου, στο VAR στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα, ο Κάκος θα έχει πρόβλημα που στην τελική δεν κρύβετε κιόλας; Φανταστείτε απλά το σκηνικό, τον Κάκο να δίνει ρεσιτάλ στην Τούμπα και μετά να βγαίνει live για να σχολιάσει τις φάσεις της αγωνιστικής στο κανάλι του Ιβάν!

Αφού τα έχουμε ζήσει όλα που τα έχουμε ζήσει στην εποχή της… εξυγίανσης, κρίμα να μην το ζήσουμε και αυτό. Θα γίνει πάταγος!

Αν όμως, όπως φαίνεται με τα τωρινά δεδομένα, απλά η… εξυγίανση γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τον Χούμπελ, άρα την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ τότε ο δρόμος είναι ένας.

Το τέλος του Περέιρα και η άμεση δράση του Χούμπελ, της ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ δηλαδή για το τέλος και της… εξυγίανσης που φροντίζει να προκαλεί συνεχώς με αποφάσεις «περίεργες» σε μια περίοδο που επιχειρείται να γίνει το μεγάλο ραντεβού.

Για να δούμε λοιπόν τι θα δούμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ