ΑΕΚ : Γεμάτο απουσιολόγιο

ΑΕΚ : Γεμάτο απουσιολόγιο

Η επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις την Παρασκευή έγινε με αρκετά προβλήματα, μιας και ο Μανόλο Χιμένεθ «πονοκεφαλιάζει» με τέσσερις απουσίες, που συνεχίζουν να υφίστανται και σήμερα. Οι Ούρος Τσόσιτς και Ογκνιέν Βράνιες δεν έχουν καταφέρει να μπουν σε φουλ ρυθμούς, συνεχίζοντας και σήμερα με ατομικό. Αμφότεροι παραμένουν έτσι αμφίβολοι ενόψει του αγώνα με τον […]

Η επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις την Παρασκευή έγινε με αρκετά προβλήματα, μιας και ο Μανόλο Χιμένεθ «πονοκεφαλιάζει» με τέσσερις απουσίες, που συνεχίζουν να υφίστανται και σήμερα. Οι Ούρος Τσόσιτς και Ογκνιέν Βράνιες δεν έχουν καταφέρει να μπουν σε φουλ ρυθμούς, συνεχίζοντας και σήμερα με ατομικό.

Αμφότεροι παραμένουν έτσι αμφίβολοι ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με την κατάστασή τους να επανεκτιμάται μέσα στις επόμενες μέρες. Από εκεί και πέρα, εκτός Σπάτων παραμένει ο Μάρκο Λιβάγια που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα (έχοντας παρουσιάσει και πυρετό), ενώ ο προπονητής της ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Αντρέ Σιμόες. Αφού ο Πορτογάλος μέσος που κάνει πρόγραμμα θεραπείας, αναμένεται να γυρίσει στην αγωνιστική δράση προς το τέλος του Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ