Τραμπζονσπόρ : Θέλει Μολέδο και Μποτία

Τραμπζονσπόρ : Θέλει Μολέδο και Μποτία

Συνεχίζονται τα τουρκικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρεται για τους Ροντρίγκο Μολέδο και Αλμπέρτο Μποτία.

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που έρχονται από την Τουρκία σχετικά με το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τους Μολέδο και Μποτία. Με σημερινό της δημοσίευμα, η τουρκική ιστοσελίδα aksam.com.tr αναφέρει πως η ομάδα από την Τραπεζούντα έχει βάλει στο μάτι τους δύο κεντρικούς αμυντικούς. Μάλιστα, αποτελεί πλεονέκτημα ότι τα συμβόλαια και των δύο παικτών λήγουν το προσεχές καλοκαίρι.

H Τραμπζονσπόρ θέλει σχετικά άμεσα να καλύψει τα κενά που έχει στο κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, φέρεται να έχει μιλήσει και με τους μάνατζερ των δύο ποδοσφαιριστών. Όπως είχε υποστηρίξει άλλη τουρκική ιστοσελίδα, ο μάνατζερ του Μποτία μίλησε με τους Τούρκους και κοστολόγησε τον πελάτη του περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Να σημειώσουμε πως εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμών, ο Ισπανός στόπερ του Ολυμπιακού έχει μόλις 5 συμμετοχές με τους ερυθρόλευκους.

Σχετικά με την περίπτωση του Μολέδο, το μόνο εμπόδιο είναι ότι στο κόλπο της απόκτησής του είναι και η Ιντερνασιονάλ έχοντας βάσιμες πιθανότητες λόγω του ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Παναθηναϊκού θα προτιμούσε ίσως να αγωνιστεί σε ομάδα της χώρας του. Μένει να δούμε πλέον, τι εξελίξεις θα υπάρχουν στα ζητήματα των δύο στόπερ και αν η Τραμπζονσπόρ θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ