Σκάνδαλο ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Αποκαλυπτικό έγγραφο δείχνει δανεισμό της RFA από την BELTERRA του Σαββίδη (pic)

Σκάνδαλο ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Αποκαλυπτικό έγγραφο δείχνει δανεισμό της RFA από την BELTERRA του Σαββίδη (pic)

Ξετυλίγεται το κουβάρι της σχέσης ΠΑΟΚ - Ξάνθης - οικογένειας Σαββίδη. Εγγραφο-φωτιά για δανεισμό μεταξύ BELTERRA - RFA.

Οι αποκαλύψεις είναι αδιαμφισβήτητες. Και συνταρακτικές. Καθώς φαίνεται να επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι υποψιάζονταν από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας η πιθανή «τριγωνική σχέση» μεταξύ Οικογένειας Σαββίδη – ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ Ξάνθης, με κοινό πρόσωπο τον Ιωάννη Καλπαζίδη. Ανιψιό του Ιβάν Σαββίδη και ιδιοκτήτη της εταιρείας RFA. Της εταιρείας που -όπως αποκάλυψε πριν από εβδομάδες το ONE CHANNEL- αγόρασε τις εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο της ΠΑΕ Ξάνθη.

Το πρωί της Πέμπτης τα Μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συνεχίσουν την εξέταση της υπόθεσης, έχοντας στα χέρια τους νέα, αποστομωτικά στοιχεία, που δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης, αναφορικά με τη σχέση εξάρτησης της RFA, με την οικογένεια Σαββίδη. Εγγραφα που ουσιαστικά επιβεβαιώνουν ότι η εταιρεία ελέγχεται και χρηματοδοτείται από τις επιχειρήσεις Σαββίδη.

Σήμερα to10.gr φέρνει στην επιφάνεια ένα νέο έγγραφο, που δείχνει ξεκάθαρα τη σχέση που υπάρχει μεταξύ της εταιρίας του Καλπαζίδη, RFA Investment & Consulting Management Limited, αλλά και της εταιρείας-ομπρέλα των επιχειρήσεων Σαββίδη, της BELTERRA HOLDINGS LTD.

Από το έγγραφο που παρουσιάζει σήμερα to10.gr, προκύπτει ότι η RFA Investment & Consulting Management Limited έχει πάρει δάνεια από την BELTERRA HOLDINGS LTD συνολικού ύψους 229.242 ευρώ. Δάνεια τα οποία, σύμφωνα με το παρακάτω έγγραφο, έπρεπε να αποπληρωθούν έως τις 29/12/2019.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ TO10.GR

Η εταιρεία BELTERRA HOLDINGS LTD είναι ουσιαστικά η «μητέρα» εταιρεία της «DIMERA LTD». Τα δικαιώματα ψήφου DIMERA LTD φέρονται να κατέχονται άμεσα κατά ποσοστό 86,21% από την κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία BELTERRA HOLDINGS LTD, κατά ποσοστό 12,55% από τον κ. Νίκο Σαββίδη του Ιωάννη και κατά ποσοστό 1,24% από τον κ. Γεώργη Σαββίδη του Ιωάννη.

Τα δικαιώματα ψήφου της BELTERRA HOLDINGS LTD φέρονται να κατέχονται άμεσα κατά ποσοστό 91% από τον κ. Νίκο Σαββίδη του Ιωάννη και κατά ποσοστό 9% από την κα Κυριακή Σαββίδη (ή Σαββίδου) του Γεωργίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ