Μεριά: «Αν προκύψει κάποια καλή πρόταση και μία ομάδα που να καλύπτει εμένα και τον Ολυμπιακό θα δούμε»

Μεριά: «Αν προκύψει κάποια καλή πρόταση και μία ομάδα που να καλύπτει εμένα και τον Ολυμπιακό θα δούμε»

Ο Γιασίν Μεριά μίλησε για το μέλλον του και το ενδεχόμενο μεταγραφής ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο come back του Κώστα Φορτούνη.

Μετά το παιχνίδι με την Καλαμάτα ο Γιασίν Μεριά μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και είπε πολλά κι ενδιαφέροντα. Τόσο για τη θέση που αγωνίστηκε στο ματς με την «Μαύρη Θύελλα» (σ.σ έπαιξε στο κέντρο) όσο και για το ενδεχόμενο μεταγραφής του που τόνισε ότι μόνο αν υπήρχε μια πρόταση που θα κάλυπτε εκείνον και τον Ολυμπιακό θα υπήρχε ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Παράλληλα σχολίασε το μεγάλο come back του Κώστα Φορτούνη μετά από έξι μήνες που ήταν εκτός λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Αναλυτικά:

Για τη θέση που έπαιξε: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν ήταν τόσο δύσκολο για εμάς διότι είχαμε κερδίσει το πρώτο ματς. Προσωπικά έπαιξα σε μία νέα και διαφορετική θέση για μένα. Πήγε καλά το ματς όμως»

Για το come back του Φορτούνη: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και πολύ σημαντικό που γύρισε ο Φορτούνης μετά από σχεδόν έξι μήνες από τον τραυματισμό του. Έχει πετύχει πολλά στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς».

Για τους στόχους της ομάδας: «Είναι πολύ σπουδαίο για εμάς το να πάρουμε το πρωτάθλημα. Να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι το τι θα κάνουμε και στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε να πάμε και στον τελικό του Κυπέλλου και να νικήσουμε».

Για το μέλλον του: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι με απόλυτη βεβαιότητα. Είμαι εδώ και δουλεύω και προσπαθώ. Είμαι στον Ολυμπιακό. Είμαι αφοσιωμένος εδώ. Θέλω και προσπαθώ να έχω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρο για την κατάσταση.

Εάν προκύψει κάποια καλή πρόταση και μία ομάδα που να καλύπτει εμένα και τον Ολυμπιακό θα δούμε. Εάν είναι κάτι που όμως να καλύπτει όλες τις πλευρές και να είναι πολύ καλό για μένα. Αλλιώς θα μείνω».

Για το κατά πόσο θα ήταν ιδανικό να συνεχίσει στον Ολυμπιακό με δεδομένο ότι δεν παίζει τόσο πια: «Εάν μείνω ναι έμεινα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα μείνω και θα περιμένω τις ευκαιρίες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ