«Ο ΠΑΟΚ ζήτησε και επίσημα την παραχώρηση του Καυτανζογλείου»

«Ο ΠΑΟΚ ζήτησε και επίσημα την παραχώρηση του Καυτανζογλείου»

Με επίσημο έγγραφο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε από τη νέα διοίκηση του Καυτανζογλείου την παραχώρηση του σταδίου για τη νέα χρονιά.

Όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για τελευταία χρόνια στην έδρα του, καθώς όπως φαίνεται τη νέα σεζόν θα μετακομίσει στο γειτονικό Καυτανζόγλειο, προκειμένου να χτίσει την περιοχή της Τούμπας ένα ευρωπαϊκό γήπεδο.

Ο Δικέφαλος απέστειλε έγγραφο που ζητά την παραχώρηση του σταδίου σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αντιπρόεδρος της Διοίκησης του Καυτανζογλείου, Κώστας Τσάκος, στο Metropolis τονίζοντας παράλληλα ότι πιθανόν οι δύο πλευρές να συναντηθούν και την επόμενη εβδομάδα. «Δεν έχει τελειώσει ακόμη. Είναι έτοιμος για να μπει ο τάπητας. Πρέπει να μπει ο τάπητας αλλά για να γίνει αυτό εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Θα τελειώσει και αυτό σύντομα».

Τις επαφές με ΠΑΟΚ για παραχώρηση του γηπέδου: «Έχει επικοινωνήσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Εστάλη έγγραφο που ζητά να υπάρξει ένα παραχωρητήριο για την επόμενη χρονιά τόσο για τους αγώνες πρωταθλήματος όσο και τους ευρωπαϊκούς. Θα γίνει εκ νέου μια διαπραγμάτευση χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα ξεχαστεί τι είχε συμφωνηθεί με την προηγούμενη διοίκηση. Πιθανόν την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει συνάντηση με την πλευρά του ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ