Λοβέρα: «Χαρούμενος για τα γκολ, θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Λοβέρα: «Χαρούμενος για τα γκολ, θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε για την εμφάνισή του απέναντι στην Καλαμάτα και τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό.

Την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Μάξι Λοβέρα στο παιχνίδι με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας (4-1), με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να σκοράρει δύο γκολ. Ο Λατινοαμερικάνος άσος μιλώντας για το ματς με την ομάδα της Μεσσηνίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνισή του και τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό.

«Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενος. Αναζητούσα εδώ και πολύ καιρό αυτά τα γκολ και κατάφερα να πετύχω δύο. Για μένα είναι η πρώτη φορά μακριά από την Αργεντινή, χωρις να έχω στην διάθεσή μου χρόνο προσαρμογής και για να γνωρίσω τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών μου. Με την απόδοσή μου στο ματς αυτό νιώθω καλύτερα και ελπίζω να συνεχίσω στο ίδιο μονοπάτι», ανέφερε αρχικά.

Για το τι του αρέσει και τι όχι είπε: «Μου αρέσει πάρα πολύ να ντριμπλάρω τους αντιπάλους και να βρίσκω διαδρόμους για την περιοχή. Θέλω να δίνω ασίστ, όμως όπως θα έχετε καταλάβει το μαρκάρισμα δεν είναι κάτι που μου αρέσει», ενώ επισήμανε: «θα ήθελα πάρα πολλους τίτλους με αυτόν τον πολύ μεγάλο σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός. Θα ήθελα να τα καταφέρω για τον κόσμο αλλά και για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ