Προσπάθεια αποδόμησης των μελών της ΕΕΑ, αν και το 80% διορίστηκε από Κοντονή, Βασιλειάδη!

Προσπάθεια αποδόμησης των μελών της ΕΕΑ, αν και το 80% διορίστηκε από Κοντονή, Βασιλειάδη!

Εκδηλώνεται η αγωνία, ο πανικός και η ανησυχία όσων προσπαθούν να πείσουν ότι τα επίσημα έγγραφα και τα ντοκουμέντα δεν έχουν σημασία!

Το bullying έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Και είναι σκληρό, αμείλικτο, αλλά και απροκάλυπτο. Με συγκεκριμένα στοχευμένα δημοσιεύματα. Συγκεκριμένων ρυπαρών και τοξικών Μέσων. Συγκεκριμένης πρακτικής. Και με συγκεκριμένα επιχειρήματα, που ακολουθούν την πρακτική του αφεντικού και το γνωμικό ζωής «ή μαζί μου ή εχθροί μου».

Τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι επιστήμονες. Ανθρωποι που έχουν κάνει πράγματα στη ζωή τους. Που έχουν κάτι να πουν. Που μπορούν, αν μη τι άλλο, να διακρίνουν μια υπόθεση καραμπινάτης παρανομίας. Και κυρίως, (πρέπει να) έχουν το παράστημα να την υποστηρίξουν, από τη στιγμή που οι αποδείξεις είναι αδιαμφισβήτητες.

Αλλά από την άλλη, είναι και… άνθρωποι. Με αυτιά, μάτια και αισθήσεις. Ετσι, βλέπουν, καταλαβαίνουν, αισθάνονται την πίεση που τους ασκείται. Με τα δημοσιεύματα να στέλνουν συγκεκριμένα μηνύματα. Με ξεκάθαρο στόχο.

Ωστόσο, όλο αυτό το πανηγύρι επηρεασμού που έχει στηθεί -και γίνεται προφανώς για να ευνοηθεί η πλευρά που βρίσκεται σε πολύ, πολύ δύσκολη θέση, μετά τις σαρωτικές αποκαλύψεις και τα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί στους αρμοδίους- φανερώνει και την πολύ μεγάλη αγωνία, τον πανικό και κυρίως την ανησυχία όλων αυτών που προσπαθούν να πείσουν ότι τα επίσημα έγγραφα και τα ντοκουμέντα δεν είναι… στοιχεία. Αλλά στοιχεία είναι η άποψη του Γιώργου, του Σταύρου, του Δημήτρη, του Θανάση και της Παναγιώτας από τη Θέρμη.

Οι ίδιοι που προσπαθούν να αποδομήσουν τα μέλη της ΕΕΑ, ξεχνούν κάτι πολύ, πάρα πολύ βασικό. Το 80% των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν είναι διορισμένοι από τη νέα Κυβέρνηση. Είναι διορισμένοι από τους φίλους του συστήματος. Τους πρώην υφυπουργούς αθλητισμού Κοντονή και Βασιλειάδη.

Αυτός, μάλιστα, είναι και ο λόγος που το bullying γίνεται μέσω συγκεκριμένων διαδρομών.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Και όλοι οι αρμόδιοι θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους. Και να μην επιτρέπουν σε εκείνους που αισθάνονται ανασφάλεια, να δημιουργούν ανασφάλειες σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία δουλειά με τον οχετό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ