Κουτρουμπής: «Πάλι καλά που κερδίσαμε, είχαμε ατυχία»

Κουτρουμπής: «Πάλι καλά που κερδίσαμε, είχαμε ατυχία»

Ο Γιώργος Κουτρουμπής μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου, δήλωσε ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς, ενώ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ικανοποιημένος με τη νίκη και το «τρίποντο», που κατέκτησε ο ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη (1-2), αλλά όχι και από την εμφάνιση, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κουτρουμπής, μιλώντας στα κανάλια novasports.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί του Πανιώνιου: «Πάλι καλά που πήραμε το ματς. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος είναι δύσκολη ομάδα και παλεύει όλα τα ματς. Είχαμε ευκαιρίες και κρατάμε τους τρεις βαθμούς».

Για το μεγάλο διάστημα που είχε να κερδίσει ο ΟΦΗ: «Είχαμε καιρό να κερδίσουμε, αλλά είτε από ατυχίες ή προσωπικά λάθη χάναμε τα ματς. Όμως καταφέραμε να πάρουμε τους σημαντικούς βαθμούς».

Για όσα κρατάει από το παιχνίδι: «Κρατάω τη συνοχή και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και το γεγονός ότι επιστρέψαμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό: «Ακολουθεί ένα ντέρμπι. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πηγαίνουμε για τη νίκη, όπως σε όλα τα παιχνίδια και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα παλέψουμε για τους βαθμούς της νίκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ