Πρόεδρος Φορταλέζα: «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Σαββίδη»

Πρόεδρος Φορταλέζα: «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Σαββίδη»

Αποκαλυπτικός ήταν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ, ο οποίος έκανε γνωστό πως πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον από την οικογένεια Σαββίδη για τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βραζιλίας φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της οικογένειας Σαββίδη για την αγορά της βραζιλιάνικης ομάδας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, πράγματι οι δυο πλευρές έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας μέσω της συνδρομής εκπροσώπων, όμως έκανες σαφές πως οι συζητήσεις αφορούν συνεργασία σε πολλά επίπεδα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Φορταλέζα και όχι αγορά του βραζιλιάνικου συλλόγου από τον ιδιοκτήτη του Δικέφαλου του Βορρά.

«Μου είπαν ότι τους αρέσει το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας και πως οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Κοίταξαν την Φορταλέζα γιατί είδαν έναν οργανωμένο σύλλογο με αποτελέσματα και ένα συγκλονιστικό κοινό. Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς… Δεν υπήρξε συνάντηση με την πλευρά Σαββίδη» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ