Μόρας: «Υπάρχουν άνθρωποι στην ΑΕΚ ώστε να μην γίνουν τα ίδια λάθη και να πρωταγωνιστήσει ξανά»

Μόρας: «Υπάρχουν άνθρωποι στην ΑΕΚ ώστε να μην γίνουν τα ίδια λάθη και να πρωταγωνιστήσει ξανά»

Ο Βαγγέλης Μόρας ευχήθηκε τα καλύτερα για την ΑΕΚ ενώ τόνισε πως στα επόμενα ματς θα πρέπει η ΑΕΛ να δείξει ότι αξίζει να βγει στην Ευρώπη.

Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα είναι ξανά σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μόρας που έστειλε και… μήνυμα Ευρώπης για την Λάρισα μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά:

«Πέρασα τέσσερα φοβερά χρόνια στην ΑΕΚ. Μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα και την Ευρώπη κι ελπίζω αυτή ομάδα να δουλέψει αρκετά ως το τέλος της σεζόν έτσι ώστε να μην γίνουν τα ίδια λάθη και του χρόνου να πρωταγωνιστήσει ξανά διεκδικώντας τον τίτλο διότι μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε… διαλύθηκαν όλα! Υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν να το πετύχουν αυτό, όπως ο Ίλια Ίβιτς στον οποίο πιστεύω» είπε αρχικά αναφερόμενος στην πρώην ομάδα του ο έμπειρος αμυντικός.

Όσο για την ΑΕΛ είπε: «Η ομάδα μας δεν έκανε καλό δεύτερο ημίχρονο αλλά ευτυχώς έγινε τώρα αυτό κι ελπίζω στα επόμενα δύο ματς με Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό να είμαστε αυτοί που πρέπει δείχνοντας πως αξίζουμε την ελπίδα για μια θέση στην Ευρώπη!

Στο σημερινό ματς ήταν καθοριστικό το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε όπου και πάλι πληρώσαμε ένα λάθος μας δείχνοντας πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το πώς συμβαίνει τόσο συχνά αυτό τη φετινή σεζόν.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ