Ολιβέιρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος»

Ολιβέιρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη και την εμφάνιση όλης της ομάδας κόντρα στην Λάρισα ενώ αναφέρθηκε και στον Μάσιμο Καρέρα τον οποίο χαρακτήρισε πολύ απαιτητικό προπονητή.

MVP του ματς κόντρα στην Λάρισα αναδείχθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα που είχε γκολ και ασίστ με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει χαρούμενος για τα γκολ των συμπατριωτών του, Σιμόες και Λόπες αλλά και για όλη την ομάδα συνολικά.

Αναλυτικά:

Για τα τρία όμορφα γκολ των Πορτογάλων: «Ένα πολύ καλό το γκολ και του Λόπες. Είμαι πολύ χαρούμενος προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος όμως και για όλην την ομάδα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, πετύχαμε τρία γκολ απέναντι στην ΑΕΛ που είναι μια ομάδα που αμύνεται μαζικά και δεν είναι εύκολο. Όλοι μαζί, όλη η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Ποιον θα ψήφιζε σήμερα για MVP σήμερα; «Ο Αντρε Σιμόες δεν αξίζει μέρος του βραβείου του MVP, αξίζει ολόκληρο το βραβείο. Έκανε ένα γκολ καθοριστικό και πανέμορφο, έτρεξε παντού, ήταν καταπληκτικός και στο τέλος του ματς είπε στον Ανδρέα Δηματο να αλλάξει ο νικητής και να πάρει το βραβείο ο Αντρε γιατί το αξίζει πραγματικά. Όλοι οι παίκτες το αξίζουν σήμερα (ανέφερε τους Κρίστιτσιτς, Μάνταλο, Λόπες). Τον μόνο που δεν μπορώ να αναφέρω, είναι ο Μπάρκας που δεν χρειάστηκε να επέμβει, αλλά είναι κατά τ’ άλλα ένας εξαιρετικός γκολκίπερ. Αν επέλεγα έναν αυτός θα ήταν ο Σιμόες για MVP. Το αξίζει. Ήταν σε όλους τους χώρους. Προσπαθεί να βελτιώνεται, δεν του πάει η χρονιά τόσο αλλά, αλλά προσπαθεί να βοηθά την ομάδα».

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος με τα γκολ που πετυχαίνει: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Αν και δεν είμαι στο 100% γιατί έχω κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Γι’ αυτό σε κάποια παιχνίδια γίνομαι αλλαγή. Σημαντικό για εμένα είναι να διαμορφώνω τους χώρους και να δίνω και ασίστ. Να γίνομαι χρήσιμος για την ομάδα. Χαίρομαι να βοηθάω την ομάδα».

Για το γκολ που πέτυχε και την κίνηση που έκανε: «Αυτό που μου ζητά ο προπονητής μου, είναι ζητάω την μπάλα στα πλάγια άουτ. Έτσι έγινε. Αλλάξαμε το το ματς και έγινε το γκολ. Είμαι χαρούμενος».

Για το πως νιώθει ο ίδιος την αλλαγή προπονητή που φέρνει πλέον και αποτελέσματα: «Τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Ο Καρέρα είναι απαιτητικός προπονητής, είμαστε στην πρίζα, δεν χαλαρώνουμε ποτέ γιατί τρέχουμε για την μπάλα. Κάναμε αποτελέσματα καλά,με τον ΠΑΟΚ κάναμε μια καλή εμφάνιση αλλά χάσαμε χωρίς να θέλω να επεκταθώ…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ