Μασούρας: «Διαθέτουμε ομαδική και ατομική ποιότητα, κοιτάμε μόνο τον ΟΦΗ

Μασούρας: «Διαθέτουμε ομαδική και ατομική ποιότητα, κοιτάμε μόνο τον ΟΦΗ

Παρά το γεγονός ότι την ερχόμενη Κυριακή (26/1, 19:30) ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Μασούρας τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται μόνο το ματς της Τετάρτης (22/1, 17:15) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Άρη με σκορ 4-2 στο γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρέμεινε στην κορυφή της Super League μετά από 19 αγωνιστικές.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μασούρας στάθηκε στο γεγονός ότι η ομαδική και ατομική ποιότητα που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» τους επέτρεψε να τελειώσουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο, ενώ ανέφερε πως οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς σκέφτονται μόνο τον αγώνα με τον ΟΦΗ (22/1, 17:15) και όχι εκείνον με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (26/1, 19:30).

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μασούρας στην κάμερα της NOVA:

«Κατορθώσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και με την ομαδική και ατομική ποιότητα καθαρίσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Δεν κοιτάμε τόσο μακριά, στην ΑΕΚ την Κυριακή, ο επόμενός μας αντίπαλος (σ.σ. ΟΦΗ) έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. θα δουλέψουμε στις αδυναμίες του για να πάρουμε το τρίποντο απέναντι του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ