«Πολυβόλο» ο Ελ Αραμπί: 5 γκολ στα τελευταία 3 ματς, 14 στο πρωτάθλημα!

«Πολυβόλο» ο Ελ Αραμπί: 5 γκολ στα τελευταία 3 ματς, 14 στο πρωτάθλημα!

Πετάει… φωτιές ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού, που σκόραρε και απέναντι στον Αρη. Πέτυχε γκολ για τρίτο σερί ματς, έφτασε τα 14 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, με τα 10 εξ αυτών να τα έχει βάλει στα τελευταία 7 παιχνίδια!

Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 του Αρη στο Καραϊσκάκη και συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Τρίτο παιχνίδι πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό στο 2020. Τρίτη νίκη για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Στο πρώτο ματς επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού, στο δεύτερο με 4-0 της Λαμίας στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και απόψε νίκησε με 4-2 τον Αρη.

Κοινός παρονομαστής στα τρία παιχνίδια; Ο Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός στράικερ σκόραρε και στα τρία ματς και μάλιστα απέναντι στην Λαμία πέτυχε χατ-τρικ. Ο Αφρικανός επιθετικός στους τελευταίους τρεις αγώνες πρωταθλήματος έχει πετύχει 5 γκολ!

Με το τέρμα μάλιστα που πέτυχε κόντρα στον Αρη έφτασε τα 14 στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Μια συγκομιδή, που φέρνει τον στράικερ του Ολυμπιακού στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ και στο +4 από τον δεύτερο Κάρολ Σβιντέφσκι.

Στα τελευταία επτά παιχνίδια ο Ελ Αραμπί έχει πετύχει 10 γκολ! Μόνο στο ματς με τον Βόλο, όπου έγιναν διαιτητικά αίσχη, δεν κατάφερε να σκοράρει ο Μαροκινός επιθετικός! Συγκεκριμένα, σκόραρε από δύο γκολ απέναντι σε Παναιτωλικό και Αστέρα, τρία γκολ στη Λαμία και από ένα απέναντι σε Λάρισα, Παναθηναϊκό και Αρη.

Ο Αφρικανός επιθετικός έχει πάρει το… όπλο του, «πυροβολεί» ασταμάτητα και κρατάει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, προσθέτοντας συνεχώς… θύματα στη λίστα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ