Μόνο μεμονωμένα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στη Λαμία

Μόνο μεμονωμένα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στη Λαμία

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Δικεφάλου για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία την Πέμπτη (23/1).

Την Πέμπτη στο ΔΑΚ Λαμίας οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα έχουν την συμπαράσταση φίλων της ομάδας, παρότι το Υφυπουργείο Αθλητισμού ανακοίνωσε πως για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Δικεφάλου.

Οι ασπρόμαυροι οπαδοί θα βρεθούν στο Δημοτικό γήπεδο της Λαμίας έστω και μεμονωμένα για να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές του Φερέιρα να φτάσουν σ’ ένα ακόμα διπλό.

Αναλυτικά η απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., την προσεχή Πέμπτη (23-01-2020) και ώρα 19:00, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ