Ο Περέιρα το ξεφτίλισε: Ο Σκουλάς της Τούμπας στο VAR με τον ΟΦΗ!

Ο Περέιρα το ξεφτίλισε: Ο Σκουλάς της Τούμπας στο VAR με τον ΟΦΗ!

Αφού επανέφερε με το «έτσι θέλω» τους χιλιοτραγουδισμένους διαιτητές της Εξυγίανσης, ο Περέιρα έβαλε τον Σκουλά διαιτητή VAR στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός, μία ημέρα μετά όσα έκανε στην Τούμπα! Δείτε όλους τους ορισμούς της 20ής αγωνιστικής.

Το μοτίβο φαινόταν από την αρχή της χρονιάς. Αλλά πλέον δεν είναι μοτίβο. Είναι μια ωμή πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα χειραγωγημένη από τον άνθρωπο που επέλεξαν οι υπερεθνικές ομοσπονδίες και το εγχώριο σύστημα της εξυγίανσης, προστατεύει και… τιμά με κάθε τρόπο. Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο άνθρωπος που υποτίθεται θα έφερνε την… άνοιξη στην ελληνική διαιτησία, αλλά αντ’ αυτού την οδήγησε στις πιο μαύρες ημέρες της (και με VAR!), φρόντισε για ακόμη μία αγωνιστική να δείξει τις προθέσεις του έναντι του Ολυμπιακού.

Την προηγούμενη αγωνιστική, ο Πορτογάλος πρόεδρος της ΚΕΔ, αποφάσισε να επαναφέρει τους «χιλιοτραγουδισμένους» διαιτητές της εξυγίανσης στη δράση. Και τους έβαλε όλους στα παιχνίδια των ομάδων που βρίσκονται υπό την… ομπρέλα, τη… συμπάθεια αν θέλετε του συστήματος ΠΑΟΚ. Ο Φωτιάς στην Ξάνθη, ο Τζήλος στον Παναιτωλικό, ο Ευαγγέλου στο Ατρόμητος-Βόλος (στην ομάδα για την εμετική εύνοια της οποίας «τιμωρήθηκε») και ο Σκουλάς; Ο Σκουλάς στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης. Στην Τούμπα. Στο ίδιο παιχνίδι που αποφάσισε να μην υποδείξει ένα πέναλτι που θα το έδινε μέχρι και ο… Κάκος. Στερώντας από τους Αρκάδες την ευκαιρία να ισοφαρίσουν.

Ο (διεθνής) Σκουλάς, λοιπόν, είναι ο διαιτητής που θα καθίσει χαλαρά στην καρέκλα του διαιτητή VAR και θα έχει την… ηλεκτρονική εποπτεία των φάσεων του ΟΦΗ-Ολυμπιακός. Την ίδια ημέρα που οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου θα συναντώνται με τη FIFA και την UEFA, για να ορίσουν την επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για την ίδια ημέρα ο Περέιρα επέλεξε να βάλει τον Σκουλά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Με τον Μανούχο πρώτο διαιτητή και τον Καραντώνη 4ο. Και το πιο ωραίο; Ο παρατηρητής που θα κρίνει την απόδοσή τους θα είναι ο Δαγκλής, από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Ετσι, για να μην υπάρχει άγχος…

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα παιχνίδια, τώρα, ο Περέιρα άφησε εκτός ορισμών των Φωτιά, αλλά έβαλε κανονικά και τους τέσσερις… πρώην τιμωρημένους στους ορισμούς.

Επίσης, στο παιχνίδι Λαμία-ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΚΕΔ και οι συν αυτώ, επέλεξαν να βάλουν πρώτο διαιτητή τον Σέζο από το Κιλκίς (την πόλη του Ιωάννη Καλπαζίδη), ενώ εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το VAR, καθώς εκεί θα εποπτεύει και θα παρεμβαίνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο «κορυφαίος», που πρέπει να δείξει για ακόμη μία φορά πόσο… κορυφαίος είναι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Τετάρτη 22/1

15:00 Λάρισα-Παναιτωλικός: Βάτσιος (4ος: Κατσικογιάννης, Βοηθοί: Φωτόπουλος, Ζήρδας, VAR: Ευαγγέλου, Σπυρόπουλος)

17:15 Βόλος-ΑΕΚ: Τσαγκαράκης (4ος: Κουτσιαύτης, Βοηθοί: Κούλα Χασάν, Σινιοράκης, VAR: Τζοβάρας, Χριστάκογλου)

17:15 ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Μανούχος (4ος: Καραντώνης, Βοηθοί: Πετρόπουλος, Τριανταφύλλου, VAR: Σκουλάς, Απτόσογλου)

19:30 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Κουμπαράκης (4ος: Διαμαντόπουλος, Βοηθοί: Μεϊντάνας, Χατζηνάκος, VAR: Γκορτσίλας, Βρέσκας)

Πέμπτη 23/01

17:15 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος: Κομίνης (4ος: Ντάουλας, Βοηθοί: Κωνσταντίνου, Μαυρουδής, VAR: Ζαχαριάδης, Πάτρας)

19:00 Λαμία-ΠΑΟΚ: Σέζος (4ος: Μαλούτας, Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Τζιουβάρας, VAR: Σιδηρόπουλος, Παπαδάκης)

19:30 Άρης-Ξάνθη: Φωτιάδης (4ος: Τσαμούρης, Βοηθοί: Αλεξέας, Μωυσιάδης, VAR: Τζήλος, Καρσιώτης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ