«Ολυμπιακός και Γουλβς τα βρίσκουν για Ποντένσε»

«Ολυμπιακός και Γουλβς τα βρίσκουν για Ποντένσε»

Η Telegraph ισχυρίζεται ότι η Γουλβς αναμένεται να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό στη μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε αντί 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό βρίσκεται η Γουλβς, προκειμένου να κλείσει τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε. Αυτό ισχυρίζεται η ιστοσελίδα telegraph.co.uk, επικαλούμενη πηγές της στην αγγλική ομάδα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αρέσει πολύ στον συμπατριώτη του, προπονητή των «λύκων» Νούνο Εσπίριτο ο οποίος έχει εγκρίνει την καταβολή 24,6 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αγγλικού ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός αποτιμά τον Ποντένσε στα 29 εκατομμύρια ευρώ, όμως η Γουλβς πιστεύει ότι θα συμφωνήσει τη μεταγραφή με μικρότερο αντίτιμο. Η διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίζεται και η Telegraph θεωρεί ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι πρωταγωνιστικό ρόλο στην υλοποίηση της μεταγραφής έχει παίξει ο ατζέντης του Ποντένσε, Ζόρζε Μέντες. Ο Πορτογάλος superagent έχει λόγο στα μεταγραφικά της Γουλβς τα τελευταία χρόνια και πέρασε τον πελάτη του στο σχεδιασμό των «λύκων».

Το ρεπορτάζ της αγγλικής ομάδας επιβεβαιώνει το προγενέστερο δημοσίευμα του «10», στο οποίο αποκαλύψαμε ότι στην προπόνηση της Δευτέρας ο Ποντένσε έλεγε στους συμπαίκτες του ότι θα φύγει από τον Ολυμπιακό. Πλέον, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος προορισμός του Πορτογάλου εξτρέμ θα είναι η Αγγλία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ