Φιγκεϊρέδο: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό» (vid)

Φιγκεϊρέδο: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό» (vid)

O Ζοάο Φιγκερέιδο αναδείχθηκε από τους φίλους του ΟΦΗ ως ο πολυτιμότερος παίκτης για τον μήνα Δεκέμβριο και έδωσε το σύνθημα για το ματς με τον Ολυμπιακό (22/1, 17:15).

Ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο ψηφίστηκε από τους φιλάθλους της ομάδας μας ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής για τον μήνα Δεκέμβριο και παρέλαβε το βραβείο του στο OFI FC Official Store από τον κ. Νίκο Μαρκατάτο, ιδιοκτήτη της εταιρίας «Τεντομινωϊκή», που αποτελεί χορηγό των Κρητικών.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε στην κάμερα του OFI TV για τη βράβευσή του ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής για τον μήνα Δεκέμβριο. Επίσης αναφέρθηκε στη νίκη του ΟΦΗ επί του Πανιωνίου, αλλά και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» την Τετάρτη (22/1).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο κόσμος εκτιμά την προσπάθεια που κάνω και το ποδόσφαιρο που παίζω και μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για να παίζω. Πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο το μόνο που συζητούσαμε όλοι μαζί ήταν η νίκη, βγήκαμε έξω για να «πολεμήσουμε» και την πήραμε», ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

«Όλοι οι παίκτες θέλουμε να παίζουμε σε μεγάλα παιχνίδια απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το ματς».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ