ΑΕΚ: Στην Αργεντινή για τον νέο… Μπλάνκο!

ΑΕΚ: Στην Αργεντινή για τον νέο… Μπλάνκο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», ο 25χρονος, Νικολάς Λεγκιζαμόν της Κολόν Σάντα Φε είναι ο ποδοσφαιριστής που απασχολεί τους «κιτρινόμαυρους» για την ενίσχυση της επίθεσης.

Στον αστερισμό των πωλήσεων κινείται η ΑΕΚ, αφού η εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη για εξορθολογισμό των εξόδων αναγκάζει τον Ίλια Ίβιτς, να «ξεσκονίσει» τα… ασημικά του ρόστερ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σέρβος ψάχνει για αξιόλογες περιπτώσεις με χαμηλό κόστος στο εξωτερικό.

Η αγορά της Αργεντινής κρύβει ευκαιρίες για την ΑΕΚ και πολλές φορές οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αναζητήσει τον νέο… Μπλάνκο. Ένας στράικερ που αποκτήθηκε με χαμηλό κόστος, αλλά αποδείχτηκε ένας δεινός σκόρερ και προσέφερε πολλά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», ο Ίβιτς έχει εντοπίσει έναν παίκτη με προοπτικές. Όπως αναφέρουν στη λατινοαμερικάνικη χώρα, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 25χρονο επιθετικό της Κολόν Σάντα Φε, Νικολάς Λεγκιζαμόν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Πέδρο Αλντάβε, έχει μεταφέρει πρόταση δανεισμού στον πρόεδρο της Κολόν, Χοσέ Νέστορ Βινιάτι, η οποία περιλαμβάνει ενοίκιο 150.000 ευρώ, κάλυψη των αποδοχών του Λεγκιζαμόν από την ΑΕΚ και οψιόν αγοράς ύψους 2 εκατομμυρίων. Μάλιστα, η πρώτη αντίδραση του Βινιάτι, φέρεται να είναι θετική.

Ορισμένες πτυχές της πρότασης που φέρεται να έχει κάνει η ΑΕΚ δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Κυρίως η διάρκεια του δανεισμού, αφού το συμβόλαιο του Λεγκιζαμόν έληγε στις 30 Ιουνίου του 2020, όμως στην Αργεντινή αναφέρουν ότι ο 25χρονος στράικερ υπέγραψε πρόσφατα τριετή επέκταση με την Κολόν Σάντα Φε.

Ένα από τα αδύνατα σημεία της υπόθεσης είναι ακριβώς αυτό… Ο Λεγκιζαμόν έχει ελάχιστες συμμετοχές τη φετινή σεζόν, μόλις 7 τον αριθμό με συνολικό χρόνο 341′. Η τελευταία του εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 2019, όταν έπαιξε 13 λεπτά στην ήττα της Κολόν Σάντα Φε από την Άρσεναλ Σαραντί με 2-1.

Κατά μία εκδοχή, η ΑΕΚ θέλει να τον αποκτήσει δανεικό για 18 μήνες, ώστε ο Λεγκιζαμόν να εγκλιματιστεί και να βοηθήσει ουσιαστικά. Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος έχει περάσει όλη την καριέρα του στην Κολόν. Η μετακόμιση του από τη Σάντα Φε στην Αθήνα για μόλις έξι μήνες και χωρίς να έχει αγωνιστικό ρυθμό και πρότερη εμπειρία στο εξωτερικό, δεν θα είχε ευνοϊκές προϋποθέσεις για να τελεσφορήσει…

Ο Λεγκιζαμόν γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1995 στη Σάντα Φε την Αργεντινής. Έχει ύψος 1,81μ., χρησιμοποιεί το δεξί πόδι και θεωρείται επιθετικός περιοχής. Έχει αναδειχτεί από τις ακαδημίες της Κολόν και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τον Ιούνιο του 2016 και από τότε μέχρι σήμερα, έχει 63 συμμετοχές με 10 γκολ και 6 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ