Βέρνμπλουμ: «Θέλω να επανέλθω»

Βέρνμπλουμ: «Θέλω να επανέλθω»

Μετά από 13 μήνες παρουσία του στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ, ο Πόντους Βέρνμπλουμ, γυμνάζεται πλέον κανονικά και όπως λέει και ο ίδιος θέλει να επανέλθει υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους.

Στις 17 Δεκεμβρίου του 2018 σε ματς με τον Λεβαδειακό, ο Πόντους Βέρνμπλουμ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο αριστερό πόδι μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου είχε αναφέρει πως σε 4-5 μήνες ο ποδοσφαιριστής θα επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Το καλοκαίρι του 2019 στην προετοιμασία της ομάδας γιατροί και τεχνικό τιμ είχαν «πέσει» πάνω του προκειμένου να ετοιμαστεί για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Βέρνμπλουμ δεν μπήκε ποτέ στο αγωνιστικό πλάνο του Αμπέλ Φρέιρα με το όνομα του να παραμένει στο ιατρικό δελτίο της ομάδας. 

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ο Σουηδός μέσος μπορεί να χαμογελάει καθώς από τις πρώτες μέρες του νέου έτους προπονείται μαζί με την ομάδα. Για την ώρα κανείς δεν γνωρίζει το πότε θα μπει το όνομα στην αποστολή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, αλλά το ότι το όνομα του δεν απασχολεί το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου είναι μια ευχάριστη είδηση. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ όπως λέει στο περιβάλλον του νιώθει καλά και θέλει να επιστρέψει υγιείς και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. 

Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και θα είναι τεράστια έκπληξη αν οι Θεσσαλονικείς καθίσουν στο τραπέζι για να διαπραγματευτούν μαζί του την ανανέωση του έστω και για ένα χρόνο. Ο Βέρνμπλουμ στα 964 λεπτά που έχει αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα (16 εμφανίσεις), έχει πετύχει ένα γκολ, 21 μεταβιβάσεις, αλλά και 27 κλεψίματα. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ