Πανιώνιος: Εκτίουν με Αρη οι Σαραμαντάς και Σταυρόπουλος

Πανιώνιος: Εκτίουν με Αρη οι Σαραμαντάς και Σταυρόπουλος

Οι δύο αμυντικοί δηλώθηκαν από το τεχνικό τιμ του Πανιωνίου για να εκτίσουν τις ποινές των κίτρινων καρτών τους στο παιχνίδι με τον Αρη (2/2)

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο ματς της 22ης αγωνιστικής με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2/2), καθώς οι Γιώργος Σαραμαντάς και Δημήτρης Σταυρόπουλος δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους απέναντι στους Κίτρινους.

Οπως αναφέρει επίσημα η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος στην ιστοσελίδα της, οι δύο αμυντικοί δηλώθηκαν από το τεχνικό τιμ του Πανιωνίου για να εκτίσουν τις ποινές των κίτρινων καρτών τους στο παιχνίδι με τον Αρη, που θα διεξαχθεί αρχές Φεβρουαρίου. Στο συγκεκριμένο ματς μάλιστα θα εκτίσει την ποινή του και ο Μιχάι Κόρχουτ των γηπεδούχων.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αρη  και τον Παναιτωλικό θα απουσιάσει ο Χόρχε Ντίας από την ομάδα του Αγρινίου για τον ίδιο λόγο, ενώ στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Ξάνθη θα λείψει από την ομάδα της Θράκης ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ