Ξάνθη: Ανακλήθηκε η άδεια συμμετοχής της στο πρωτάθλημα

Ξάνθη: Ανακλήθηκε η άδεια συμμετοχής της στο πρωτάθλημα

Η Επιτροπή Αδειοδότησης ανακάλεσε την άδεια συμμετοχής των Ακριτών στο πρωτάθλημα και της επέβαλλε πρόστιμο 200.000 €.

Η ΕΠΟ το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε το πόρισμα της Επιτροπής Αδειοδότησης για την υπόθεση της ΠΑΕ Ξάνθης, με το αρμόδιο όργανο της ομοσπονδίας να ανακαλεί την άδεια συμμετοχής των Ακριτών στο πρωτάθλημα και να της επιβάλει πρόστιμο 200.000 €.

Η ομάδα της Θράκης τιμωρήθηκε για προσκόμιση ανακριβών στοιχείων το περασμένο καλοκαίρι, στη διαδικασία λήψης άδειας στη Super League 1.Της επιβλήθηκε λοιπόν το ανώτερο πρόστιμο που προβλέπεται και φτάνει τις 200.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως εξήγησε ο εισηγητής στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αντίστοιχη που ερευνά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν συνδέεται με τη διαδικασία στην ΕΕΑ αφού εξετάζονται διαφορετικής φύσεως θέματα.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Απόφαση Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 07:26 Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 20/01/2020 εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση: Ανακαλεί την χορηγηθείσα με την υπ’ αριθ. 23/14.05.2019 απόφαση άδειας συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ στις διοργανώσεις της Super League 1, περιόδου 2019-2020 και επιβάλλει πρόστιμο ύψους 200.000,00 ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ