«Πρόταση της Βελέζ στον Ολυμπιακό για τον Σολδάνο»

«Πρόταση της Βελέζ στον Ολυμπιακό για τον Σολδάνο»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, η Βελέζ Σάρσφιλντ έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο.

Πριν από 10 μέρες ο πρόεδρος της Βέλέζ Σάρσφιλντ, Σέρχιο Ραπιρσάδα, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του αργεντίνικου συλλόγου για τον Φράνκο Σολδάνο και μάλιστα επισήμανε ότι βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του 25χρονου επιθετικού.

Οι Αργεντινοί στα σημερινά τους ρεπορτάζ πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα την υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο, αναφέροντας ότι η Βελέζ κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 1.3 εκατ. δολαρίων για την απόκτηση του Λατινοαμερικάνου στράικερ. Χωρίς όμως να αναφέρουν εάν οι Ερυθρόλευκοι την έχουν αποδεχτεί ή την έχουν απορρίψει.

Ο Σολδάνο ξεκίνησε τη σεζόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Μπόκα Τζούνιορς, στην οποία δόθηκε για 1.5 χρόνο, ωστόσο, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός πλάνων, μετρώντας πλέον μέρες στο ρόστερ των «χεϊνέζες».

Η Βελέζ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Σολδάνο και όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στην Αργεντινή, κινείται δυναμικά για την απόκτησή του, καταθέτοντας μάλιστα πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 1.3 εκατ. δολαρίων (σ.σ σχεδόν 1.2 εκατ. €).

Ο 25χρονος επιθετικός  φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε 6 ματς με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, έχοντας συνολικά 531 λεπτά συμμετοχής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Αργεντίνοι εκτός από την Βελέζ διατηρούν πάντα στο κόλπο της απόκτησης του Σολδάνο και τη Νιούελς Ολντ Μπόις, με το ενδιαφέρον της τελευταίας να είναι σε φιλολογικό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ