ΑΕΚ: «Ναυάγησε» του Τάνκοβιτς, κοιτάζει αλλού

ΑΕΚ: «Ναυάγησε» του Τάνκοβιτς, κοιτάζει αλλού

Η μεταγραφή του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ «κόλλησε», κι όλα δείχνουν ναυάγιο, με την Ένωση να ψάχνει αλλού για ενίσχυση, έχοντας πρώτη επιλογή την Ισπανία.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ήταν από τους παίκτες που έριξε στο τραπέζι των συζητήσεων για την ενίσχυση των άκρων της ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς, από το πρώτο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα.

Ο Σουηδός εξτρέμ που έβγαλε μάτια με τη Χάμαρμπι βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Σέρβου τεχνικού διευθυντή, όμως η υπόθεση «μπλόκαρε» για την Ένωση καθώς οι υψηλές απαιτήσεις του παίκτη της Χάμαρμπι, οδήγησαν τον Ίβιτς να εγκαταλείψει την περίπτωσή του.

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ ασχολήθηκε έντονα με την περίπτωση του τελικά δεν θα τον αποκτήσει. Να θυμίσουμε πως ο Τάνκοβιτς, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Σουηδίας και τρεις φορές με την Ανδρών, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νόρκεπινγκ και στη συνέχεια πήγε στη Φούλαμ. Το 2014 μετακόμισε στην Άλκμααρ όπου έμεινε τρία χρόνια. Από το 2017 παίζει στην Χάμαρμπι. Φέτος είχε σε 28 συμμετοχές, 14 γκολ και 8 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός διευθυντής της AEK έχει κινητοποιηθεί στην αγορά της Ισπανίας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα τη δεδομένη χρονική στιγμή

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ