Ολυμπιακός: Επιμένουν για Χασάν και στο… βάθος Νίκολιτς

Ολυμπιακός: Επιμένουν για Χασάν και στο… βάθος Νίκολιτς

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για Χασάν και Ολυμπιακό, ενώ οι ερυθρόλευκοι φέρονται να βρίσκονται στο κόλπο και για τον Νεμάνια Νίκολιτς

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει στο ρόστερ του το «πολυβόλο» που ακούει στο όνομα Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά και τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, όμως κυκλοφορούν διάφορα σενάρια σχετικά με τους ερυθρόλευκους και τον Αχμέντ Χασάν.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Αιγύπτιου επιθετικού, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο λιμάνι, έχοντας μάλιστα και πολύ καλή παρουσία.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Κόκκινο Πρωταθλητή ο Χασάν τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό, ενώ και η Μπράγκα το ίδιο και είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής. Στο δημοσίευμα μιλούν για δεδομένη συμφωνία, ενώ μεταξύ άλλων μπλέκουν τους ερυθρόλευκους και με τον Νεμάνια Νίκολιτς.

Ο 32χρονος διεθνής με την Ουγγαρία, αλλά γεννημένος στη Σερβία, επιθετικός έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τους Σικάγο Φάιαρ κι εμφανίζεται να έχει δεχτεί κρούσεις από Ολυμπιακό, Μπεσίκτας και Κρίσταλ Πάλας. Ωστόσο τίποτα παραπάνω δεν γίνεται γνωστό, με τον Ολυμπιακό πάντως να μην παίζει μόνος του για τον Ούγγρο, ο οποίος πέρσι μέτρησε 13 γκολ σε 33 παιχνίδια στο MLS.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ