Μελισσανίδης σε Ολιβέιρα: «Στη Γουλβς μόνο με 6,5 εκατ. ευρώ»

Μελισσανίδης σε Ολιβέιρα: «Στη Γουλβς μόνο με 6,5 εκατ. ευρώ»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, του εξέφρασε την επιθυμία του να μεταγραφεί στη Γουλβς, όμως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ του ξεκαθάρισε ότι θα πωληθεί μόνο εάν καταβληθεί η ρήτρα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα φαίνεται να απασχολεί έντονα τη Γουλβς, η οποία μετά τις επαφές που έχει με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε, κινείται και για τον Πορτογάλο επιθετικό της ΑΕΚ.

Η αγγλική ομάδα μάλιστα είναι έτοιμη να προσφέρει πάνω από 4 εκατ. ευρώ, ενώ διάφορα σενάρια έλεγαν πως μπορεί υπό προϋποθέσεις να καλύψει ακόμα και τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με την Ένωση και «αγγίζει» τα 6,5 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος ο Ολιβέιρα πιέζει την ΑΕΚ να πει το «ναι» στους λύκους και να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στην Premier League, ενώ σύμφωνα με την Ώρα για Σπορ, ο Πορτογάλος επιθετικός ζήτησε και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να συζητήσουν τη μετακίνηση του στη Γουλβς.

Ο Ολιβέιρα φέρεται να ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να μη σταθεί εμπόδιο η ομάδα στην καριέρα του, του υπογράμμισε ότι θα είναι επαγγελματίας σε κάθε περίπτωση αλλά παραδέχθηκε ότι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Αγγλία είναι κάτι που τον εξιτάρει αρκετά.

Από την άλλη όμως ο Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος και κάθετος σχετικά με τη μεταγραφή του Ολιβέιρα, τονίζοντας του πως ο μόνος τρόπος για να αποχωρήσει από την ΑΕΚ είναι να έρθει πρόταση που να καλύπτει τη ρήτρα του συμβολαίου του. Το ποσό αυτό είναι τα 6,5 εκατ. ευρώ, το οποίο φυσικά είναι πολύ υψηλό σε σχέση με τα 4 που λεγόταν πως προσέφερε η Γουλβς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ